Keystone logo
Ubiquity University Doctor of Ministry (DMin) in Engaged Wisdom
Ubiquity University

Doctor of Ministry (DMin) in Engaged Wisdom

Mill Valley, CA, USA, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

USD 300 / per semester *

Afstand leren

* per semester tegoed.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ons DMin-programma staat open voor een spectrum van disciplines en interesses. Het doel is om een reeks problemen aan te pakken op vrijwel elk gebied van menselijke en ecologische zorg. Ons doctoraatsprogramma is bedoeld om u te helpen bij het vormgeven en co-creëren van een nieuwe wereldbeschaving zodat de menselijke soort kan leren om op te treden als verantwoordelijke en respectvolle stewards van ons grotere planetaire ecosysteem.

Op elk niveau in het doctoraatsproces word je ondersteund door mentoren en coaches. Je moet bepaalde kerncursussen volgen en hebt de vrijheid om de rest van je programma te ontwerpen in overleg met je mentoren en de Dean of Graduate Studies.

Studenten kunnen cursussen selecteren in Ubiquity of buiten Ubiquity. Dit betekent dat als er een cursus is die u moet volgen die wordt aangeboden door een andere instelling, u vrij bent om dit te doen. Ubiquity's persoonlijke cursussen zijn ook beschikbaar voor promotietegoed.

Om je aan te melden voor ons DMin-programma kun je schrijven naar Dean of Graduate Studies, Dr. Gyorgyi Szabo ([email protected]) die contact met je zal opnemen om je aspiraties en mogelijke Pathway bespreken. Alle doctoraatsstudenten moeten transcripties van vooropleiding afgeven en een essay schrijven waarin het onderzoeksgebied wordt aangegeven dat ze willen verkennen.

Vereisten

Promovendi moeten vier kerncursussen volgen die worden aangeboden door Ubiquity University en een proefschrift schrijven. De resterende vakken kunnen worden gevolgd bij Ubiquity of elders als specifieke vakken die verband houden met het gekozen vakgebied.

4 kerncursussen:

  • Dissertatieschrijven en onderzoeksmethoden met Dr. Gyorgyi Szabo (4 credits in persoon)
  • Fantastische boeken met Dr. Jim Garrison en Dr. Gyorgyi Szabo (3 credits online)
  • Wijsheid op het snijvlak van beschaving met Dr. Jim Garrison en anderen (4 credits in persoon)
  • Ubiquity Chartres Academy, jaarlijks vergaderen in Chartres, Frankrijk (4 credits in persoon)

Houd er rekening mee dat de wijsheid op het snijvlak van de beschaving en de Ubiquity Chartres Academy- cursussen kunnen worden vervangen door een andere aangeboden Ubiquity University cursus in afwachting van overeenstemming met de Dean of Graduate Studies.

Totaal: 15 credits

Krediet vereisten

36 studiepunten moeten worden behaald uit vakken plus 24 behaalde studiepunten voor het proefschrift, in totaal 60 studiepunten.

Collegegeld en tarieven

Totaal collegegeld en kosten voor het hele programma = $ 18.000 voor 60 credit fees ($ 300 per credit) *, proefvergoeding, Major Advisor-kosten en kosten voor externe examinator.

* Dit totaal voor cursussen kan fluctueren als cursussen worden afgenomen van buiten Ubiquity als Independent Study. Er is een credit transfer vergoeding van $ 100 per credit voor cursussen buiten Ubiquity.

Persoonlijke cursussen omvatten logistieke kosten (bijvoorbeeld voor logies en logies) die niet zijn inbegrepen in de bovenstaande kosten.

Toelatingsvoorwaarden

  1. Studenten moeten een masterdiploma of de gelijkwaardigheid ervan hebben. Een gelijkwaardigheid bestaat uit gedocumenteerde training die verder gaat dan een bachelordiploma dat gelijk is aan uren en vereisten aan een masterdiploma.
  2. Een ingevulde Ubiquity University Admission Application moet worden ingediend.
  3. Studenten worden aangemoedigd om deel uit te maken van een academische onderzoeksbibliotheek in het gebied waarin ze wonen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen