Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Invoering

Tulane University is een particuliere onderzoeksinstelling in New Orleans, Louisiana, VS. Het is een zeer gerespecteerde universiteit met een diverse en dynamische gemeenschap van studenten, docenten en medewerkers die samenkomen om academische excellentie na te streven en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Een van de onderscheidende kenmerken van Tulane University is haar toewijding aan interdisciplinair onderwijs, onderzoek en betrokkenheid. De universiteit biedt een breed scala aan programma's en initiatieven die studenten, docenten en personeel aanmoedigen om over traditionele academische grenzen heen te werken en complexe kwesties vanuit meerdere perspectieven te onderzoeken.

Tulane heeft bijvoorbeeld verschillende interdisciplinaire centra en instituten, zoals het Murphy Institute for Political Economy, het Tulane Brain Institute en het Newcomb Institute for Women's Leadership, die wetenschappers uit verschillende disciplines samenbrengen om samen te werken aan baanbrekend onderzoek en unieke onderwijsmogelijkheden voor studenten.

Tulane biedt ook verschillende interdisciplinaire opleidingen aan, zoals de Bachelor of Science in Management and Legal Studies, de Bachelor of Science in Public Health and Tropical Medicine en de Master of Sustainable Real Estate Development. Deze programma's maken gebruik van de expertise van docenten uit meerdere disciplines om studenten een uitgebreid begrip van complexe problemen te bieden en hen voor te bereiden op een loopbaan op verschillende gebieden.

Over het algemeen bevordert de interdisciplinaire aanpak van Tulane University creativiteit, innovatie en samenwerking, en bereidt ze studenten voor op wereldburgers die complexe uitdagingen kunnen aanpakken en een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

Locaties

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Vragen