Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Invoering

Leren. Ontdekken. Samenwerken. Innoveren.

Het PhD-programma in Chemical and Biomolecular Engineering (CBE) aan de Tulane University biedt studenten een opleiding op hoog niveau die gericht is op de mogelijkheid om divers, geavanceerd, interdisciplinair onderzoek uit te voeren onder het nauwe mentorschap van onze faculteitsleden.

De afdeling bestaat uit 13 tenure-track faculteitsleden met unieke achtergronden en onderzoeksinteresses, variërend van statistische mechanica en thermodynamica tot moleculaire simulaties, energie, het milieu en cellulaire engineering. Onze afgestudeerde studenten komen uit de hele wereld. De huidige faculteit tot student-ratio van ongeveer 3 zorgt voor individuele aandacht voor de voortgang van elke student, wat leidt tot een gepersonaliseerde ervaring hier bij Tulane.

Tulane University en de CBE-afdeling bieden concurrerende financiële pakketten aan hun afgestudeerde studenten, waaronder fellowship en onderzoeksassistentschappen, genereuze stipendia, collegegeld en gesubsidieerde ziektekostenverzekering.

Dr. Julie Albert heeft het over het ontwikkelen van nano- en microgestructureerde polymere materialen

Missie

De missie van het Departement Chemische en Biomoleculaire Technologie is om de hoogste kwaliteitsprogramma's te bieden om studenten op alle niveaus te onderwijzen in de principes en toepassingen van Chemische en Biomoleculaire Technologie, binnen de omgeving van Tulane University. Als onderdeel van deze missie verrichten studenten innovatief en hoogwaardig onderzoek dat technische oplossingen bevordert zoals toegepast op gezondheid, energie en het milieu.

Onderzoek

Onze onderzoeksgebieden vertegenwoordigen nieuwe en opwindende richtingen in Chemical Engineering, gericht op de thema's Advanced Materials, Biomolecular Engineering en Novel Environmental Technologies. Ga voor meer informatie over onderzoeksgebieden naar https://sse.tulane.edu/cbe/research

De School of Science and Engineering genereert miljoenen dollars aan onderzoek voor de universiteit, promoveert undergraduate onderzoeksmogelijkheden en studeert jaarlijks het grootste aantal doctoraatsstudenten af in Tulane.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Over het Departement Chemische en Biomoleculaire Technologie

De afdeling is de derde in de Verenigde Staten en heeft zijn wortels in de industriële chemie. Vandaag blijft de afdeling een sterke traditie van rigoureus leren in combinatie met de vreugde van ontdekking. De afdeling waardeert studiebeurs en wil haar studenten alle kansen bieden om hun academische potentieel te ontwikkelen. De klassen zijn klein en de verhouding tussen student en faculteit op de afdeling is meestal minder dan 10: 1. De faculteit heeft een open-deurbeleid en is op alle momenten van de werkdag toegankelijk voor studenten. Er zijn enorme kansen voor studenten om deel te nemen aan onderzoek, en de faculteit stimuleert en bevordert de betrokkenheid van studenten bij onderzoek. De afdeling heeft tien faculteitsleden en onderhoudt een intensief graduate onderzoeksprogramma in de aanloop naar de promotie.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Locaties

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Opleidingen

Vragen