Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Invoering

De Universiteit van Azië en de Stille Oceaan (UA & P) Is een particuliere, non-profit instelling van hoger onderwijs dat een aantal van de meest opmerkelijke academische programma's biedt Azië. Het biedt een krachtige combinatie van liberaal onderwijs en professionele specialisatie. De formatie van UA & P Studenten worden vergemakkelijkt door een omgeving die bevorderlijk is voor leren, gekwalificeerde en toegewijde leraren, een superieure verhouding tussen leerlingen en studenten en goed onderhouden faciliteiten.

Korte geschiedenis

UA & P is in 1967 begonnen als Centrum voor Onderzoek en Communicatie, een denktank die onderzoek verricht en graduate courses in economie en management aanbiedt. CRC begon klein en onopvallend, maar heeft geleidelijk haar educatieve activiteiten uitgebreid. Het werd in 1995 uitgereikt aan de universitaire status, en hoewel het sindsdien bekend staat als de Universiteit van Azië en de Stille Oceaan, blijft de missie hetzelfde: de volledige ontwikkeling van alles wat menselijk is in het individu.

De president

De president van UA & P is Dr. Winston Conrad Padojinog. Hij werd in 2015 als vierde universiteitspresident geïnstalleerd.

De faculteit

De faculteit UA & P bestaat uit toegewijde en bekwame academici en industriepraktijken.

De Alumni

UA & P alumni onderscheiden zich zo veel in de werkplek door hun werkethiek en discipline als door hun technische vaardigheid. Zij weten dat de brede opleiding, de professionele voorbereiding en de persoonlijke vorming die zij hebben ontvangen als universitaire studenten, goed uitgerust zijn voor de werkplek.

Locaties

  • University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

Vragen