Keystone logo
University of Algarve

University of Algarve

University of Algarve

Invoering

Welkom bij UALG Virtual Fair!

De uitdaging van sociale afstand maakt het merkwaardig genoeg mogelijk dat we allemaal dichterbij zijn.

Iedereen, waar dan ook, in het land of in de wereld, heeft de mogelijkheid om de UALG Virtual Fair te bezoeken (gebruik dezelfde link als hierboven) en meer te weten te komen over onze aanbiedingen voor het academiejaar 2020/2021.

Wat staat u te wachten?

Gedurende twee weken kunnen deelnemers een interactief paviljoen bezoeken, waar stands van alle hogere scholen en hogescholen beschikbaar zullen zijn met materiaal om de trainingsaanbiedingen te publiceren en te raadplegen en te downloaden. Elke stand biedt ook een livechat waarin deelnemers vragen kunnen stellen. De virtuele beurs zal ook ruimte bieden voor cursuspresentatiesessies, uitgezonden via videoconferentie. De week van 15 tot en met 19 juni staat in het teken van TeSP-cursussen, bachelor- en geïntegreerde masters, terwijl de week van 22 tot en met 26 juni in het teken staat van postdoctorale cursussen en masters. Kom en ontdek, verken, bevraag, voel en kies de University of Algarve !

Waarom kiezen voor University of Algarve ( UALG )?

De University of Algarve (Portugal) is een jonge openbare universiteit, met een studentenpopulatie van bijna 9.000 en meer dan 700 academici. In de afgelopen drie decennia heeft de University of Algarve de band geconsolideerd met het regionale bedrijfsleven en met de publieke en private organisaties, de overdracht van kennis gestimuleerd en bijgedragen aan duurzame ontwikkeling met een positieve impact op de gemeenschap.

Onderwijs

Gevestigd in drie campussen, twee in de stad Faro en één in Portimão, biedt de University of Algarve cursussen in zes thematische gebieden: kunst, literatuur en geschiedenis; Technische wetenschappen; Life, Earth, Marine and Environmental Sciences; Geneeskunde en geallieerde wetenschappen; Sociale, onderwijs- en beroepsopleidingswetenschappen; en economie, management en toerisme. De studies op deze gebieden omvatten undergraduate en postgraduate (Master en Ph.D.) graden.

Onderzoek

Het onderzoek aan de University of Algarve wordt uitgevoerd in dynamische en prominente onderzoekscentra, die innovatie en meerwaardebevorderende onderzoeken en ontwikkelingen produceren op verschillende gebieden, zoals Mariene Wetenschappen, Biologie en Biogeneeskunde, Elektronica en Telecommunicatie, Literatuur, Geschiedenis, Communicatie en Kunsten . De laboratoria staan ​​open voor de wereld en werven de allerbeste jonge onderzoekers in de verschillende onderzoeksdomeinen van excellentie.

internationalisering

Onlangs is er een aanzienlijke toename van buitenlandse studenten uit meer dan 80 landen vanwege de internationaliseringsstrategie van de University of Algarve . Van de 8000 studentenpopulatie bestaat 20% uit buitenlandse studenten, waarvan bijna de helft aan de universiteit zit in het kader van bilaterale overeenkomsten en samenwerkingsprogramma's, voornamelijk Erasmus en Erasmus Mundus. De kwaliteit en diversiteit van European Masters en Doctorates, gecombineerd met postdoctorale cursussen die openstaan voor studenten van over de hele wereld, verklaren de omvang van deze mobiliteit.

Plaats

Gelegen in het zuidelijkste deel van Portugal, een van de meest toeristische regio's van Portugal, heeft de universiteit twee universiteitscampussen in Faro (hoofdstad van de regio, met een internationale luchthaven, sportstadion, centraal ziekenhuis) en één in Portimão, de tweede van de Algarve hoofdstad.

Ondersteunende faciliteiten

Alle campussen bieden specifieke klaslokalen, computer- en multimedialaboratoria, auditoria, bibliotheken en studie- en vergaderruimten. Draadloos internet is beschikbaar op alle campussen. Met accommodatie in residentiezalen voor meer dan 600 studenten, verschillende kantines en cafetaria's op de verschillende campussen, medische diensten en culturele en sportieve activiteiten, is de University of Algarve getuige geweest van een aanzienlijke groei in studentenpopulatie, moderne faciliteiten en de kwaliteit en diversiteit van aangeboden programma's.

Locaties

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Vragen