Keystone logo
University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Invoering

De universiteit van Aschaffenburg

De universiteit van Aschaffenburg wordt gekenmerkt door-economie gerelateerde, veelal interdisciplinaire en innovatieve cursussen. In de vakgebieden economie en recht en technische wetenschappen, de Universiteit biedt op dit moment tien bachelor- en vijf opeenvolgende masteropleidingen, waarvan één berufsbelgeitend is ontworpen.

Nauwe samenwerking met vele bedrijven en samenwerkingsverbanden met buitenlandse universiteiten garanderen studenten dat ze praktische kennis die nodig is voor een succesvolle werk is in een steeds meer mondiale arbeidsmarkt te verwerven.

De kwaliteit van de academische opleiding aan de Academie wordt onderstreept door geaccrediteerde opleidingen en topposities in de relevante universitaire rankings. De huidige kennis in combinatie met de belangrijkste vaardigheden kunnen de afgestudeerden van de Universiteit Aschaffenburg worden gezocht professionals en executives.

model

De universiteit van Aschaffenburg is een University of Applied Sciences. Het bestuur en de leden van de universiteit - hoogleraar (inn) s, medewerker (s) en studenten - zijn gebaseerd op de volgende waarden en doelen:

Studenten in het centrum

We zetten de studenten in het brandpunt van onze acties en zien het als onze taak om hen in staat stellen in een succesvolle carrière te worden.

excellent onderwijs

Er wordt gerealiseerd een studie aanbod dat is afgestemd op de eisen van de arbeidsmarkt en toekomstige maatschappelijke uitdagingen. Het wordt gekenmerkt door:

servicegerichtheid praktisch Motivatie van docenten Internationaliteit

Onderzoek en ontwikkeling deskundigheid

De universiteit werkt praktijk- en toepassingsgericht onderzoek. Samenwerkingen met bedrijven en instellingen leiden tot een consistente kennisoverdracht tussen universiteiten en bedrijfsleven.

Gelijkheid en gezinsvriendelijkheid

Wij bevorderen de gelijkheid van vrouwen en mannen en het creëren van kind- en gezinsvriendelijke studie en arbeidsomstandigheden.

Vertrouwen op samenwerking en open dialoog

De beginselen van goede coëxistentie en respectvolle behandeling in acht worden genomen. Besluitvormingsprocessen zijn transparant, met argumenten en belangen die leiden tot beslissingen die door een open communicatie tussen alle partijen zijn ingesteld.

Degrees: Bachelor en Master

De universiteit van Aschaffenburg alleen biedt bachelor- en masteropleidingen. Alle undergraduate programma's zijn een beroepskwalificatie en hebben een normale periode van 7 semesters. Hier zal een semester binding worden uitgevoerd als stage in een bedrijf. Na 7 semesters, Bachelor of Arts, Bachelor of Law of Bachelor of Engineering zal worden toegekend afhankelijk van de opleiding. Afhankelijk van de geschiktheid en belang van de master's degree kan in een andere 3 semesters worden verworven.

De voordelen van de bachelor-masterstructuur

De tweetraps systeem biedt de volgende voordelen:

De Bachelor in staat Beroep

De bacheloropleiding leidt tot een normale periode van 7 semesters naar een eerste professionele universitaire graad. Studie doelstelling is het verwerven van basiskennis en vaardigheden voor een sneller carrière en doelgerichte inzetbaarheid. Bachelordiploma kunnen toepassingsgericht onderzoek aangevuld met een master's degree of zijn.

De master verdiept de academische vorming

De masteropleiding leidt tot een normale periode van drie semesters bij een onderzoek of toegepast tweede graad. Dit vereist de voltooiing van een eerste universitaire graad. De kwalificatie-eisen in detail worden bepaald door de universiteit. Studie is gericht op het vergroten, specialisatie of verbreding van -en in recente studies, indien nodig, in de beroepspraktijk - verworven kennis en vaardigheden. Masteropleidingen aan hogescholen bieden toegang tot een hogere ambtelijke wanneer het programma is geaccrediteerd. Master's graden recht principe tot een postdoctorale studie aan een universiteit. Vocational Master programma's die gericht zijn op potentiële klanten van professionele leven met de eerste graad ( "levenslang leren").

Locaties

  • Würzburger Straße 45 , 63743, Aschaffenburg

Vragen