Keystone logo
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Invoering

Welkom bij GPS, een echte wereldwijde gemeenschap die zich inzet voor de bevordering van kennis door middel van onderwijs, onderzoek en betrokkenheid.

De school is internationaal erkend voor zijn expertise in de Stille Oceaan-Amerika en Azië. We streven ernaar om thuis te zijn van studenten, alumni, geleerden en leiders uit de hele wereld die de moeite hebben om de mondiale en de stille Oceaanuitdagingen aan te pakken met nauwkeurige analyse en een passie voor probleemoplossing.

GPS ontwikkelt nieuwe analytische instrumenten met praktische toepassingen, terwijl de volgende generatie wereldwijde leiders nauwgezet worden opgeleid. Ze leveren onze West Coast-locatie en UC San Diego's beroemde programma's in wetenschap en technologie. We integreren in onze curriculum geavanceerde methodes om oplossingen voor wereldwijde samenlevingen in de 21e eeuw te ontwerpen, testen, evalueren en verfijnen, te leren over de grote vragen die de wereld hebben en onze studenten voor te bereiden om te bepalen welke resultaten het meest waarschijnlijk zullen werken. Onze alumni hebben posities van leiderschap in bedrijven, overheden en non-profitorganisaties aangenomen in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wie we zijn

Wij zijn een echte wereldwijde samenleving van faculteit, personeel, studenten en gemeenschapspartners gewijd aan de bevordering van kennis door middel van onderwijs en onderzoek - allemaal met het oog op het opbouwen van een Stille Oceaan gemeenschap. De school is verankerd in de reputatie en succes van UC San Diego en het University of California systeem. Wij worden begeleid door particulieren die streven naar een klimaat van eerlijkheid, samenwerking en professionaliteit, dat in onze ethische principes wordt belichaamd. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit, gelijkheid en inclusie essentiële ingrediënten zijn van academische uitmuntendheid.

.

Faculteit

Studenten hebben ongeëvenaarde toegang tot internationaal gerenommeerde faculteit die een streng scholarship integreert met een enthousiasme voor onderwijs en actieve betrokkenheid in en uit het klaslokaal. Zij zijn leiders in onderzoek, variërend van de oplossing van burgeroorlogen tot de implicaties van het veranderende patroon van de internationale handel; Van binnenlandse politiek om te financieren en zaken in de Stille Oceaan landen; En van het buitenlandse beleid van China naar de evaluatie van programma's tegen armoede, volksgezondheid en milieu in ontwikkelingseconomieën. Meer informatie over de omvang en diepte van hun grote onderzoeksbelangen vandaag.

Commitment to Equity, Diversity & Inclusion

Eigenschap, diversiteit en inclusie zijn de kenmerken van de school, UC San Diego en het gehele University of California-systeem. Ze zijn cruciale elementen voor een productieve en innovatieve omgeving, en we omarmen hen allemaal als bronnen van kracht.

Onze verschillen - ras, nationaliteit, etniciteit, geslacht, religie, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, leeftijd, sociaaleconomische status, bekwaamheden, ervaring en meer - versterken ons vermogen om onze hoofdmissie van openbare dienstverlening, onderwijs en onderzoek te bereiken. Wij verwelkomen faculteit, personeel en studenten uit alle achtergronden en willen dat iedereen gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

Daarnaast heeft UC San Diego veel middelen die de aanwerving en behoud van historisch onderbediende bevolkingen ondersteunen, het begrip verdiepen en uitdagingen opvatten die diversiteit betreffen en proactieve leiders ontwikkelen die voor inclusie pleiten.

Studenten toegewijd aan inclusie

Ontmoet twee nieuw gevormde studentengroepen op de school toegewijd aan inclusie. Daarnaast, onder leiding van de Stichting Pacific International Affairs Student Union (PIASO), zijn er diverse andere regionale en professioneel gefocuste studentengroepen die het klimaat van de campus verrijken.

QuIRPS

De missie van QuIRPS is om de gemeenschap te bevorderen onder queer en non-queer leden van de School en het bewust te maken van de unieke uitdagingen van lesbische, homo, biseksuele, transgender en kwaadaardige mensen over de hele wereld, evenals professionele ontwikkeling voor queerstudenten en bondgenoten.

Vrouwen gaan wereldwijd

De missie van Women Going Global is het vergroten van het bewustzijn en de ontwikkeling van vrouwen in toekomstige leidersrol in internationale professionele en academische rijken. De groep biedt een kans voor studenten, faculteiten, medewerkers en de grotere gemeenschap van San Diego om uit te spreken in discours die vrouwenproblemen op mondiaal niveau bevordert.

U bent van harte welkom om ons direct contact op te nemen via telefoon (858-534-5914) of email ([email protected])

Locaties

  • 9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

Vragen