Keystone logo
University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

Invoering

Terwijl sociale, economische, politieke en technologische veranderingen de mondiale samenleving transformeren, pakken sociale wetenschappers uiterst complexe kwesties aan, van racisme, economische ongelijkheid, onderwijshervorming en bestuur tot aantasting van het milieu, internationale handel en financiën, transnationalisme, de uitdagingen van opkomende werelden, en hoe de menselijke geest werkt.

Door vele interdisciplinaire samenwerkingen en verschillende graduate-programma's op masterniveau aan te bieden, waarbij de nadruk ligt op professionele training (economie en onderwijs), ervaren studenten een uitgebreide en rigoureuze opleiding die hen voorbereidt op een productieve carrière en verdere academische bezigheden.

De faculteit voert toonaangevend onderzoek uit op hun vakgebied en werkt vaak samen met studenten in onderzoeksclusters die afdelingen en onderzoekscentra met elkaar verbinden. Een recente studie rangschikte de Afdeling Sociale Wetenschappen aan de University of California Santa Cruz eerste in de natie onder openbare universiteiten vanwege de kwaliteit van de onderzoeksproductiviteit.

Locaties

  • Santa Cruz

    High Street,1156, 95064, Santa Cruz

    Vragen