Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Invoering

UConn College of Engineering is een krachtpatser voor onderzoek en technisch onderwijs in de staat Connecticut en daarbuiten. Wij zijn de nummer 1 openbare technische school in New England en we voorzien 51 procent van de afgestudeerde ingenieurs in de staat. UConn is door de Carnegie Foundation aangewezen als een “R1” onderzoeksuniversiteit. Dit is de hoogste classificatie die voor onderzoek wordt gegeven en een onderscheiding die slechts 3% van alle Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs geniet.

Onze afstudeerprogramma's leggen de nadruk op ervaringsgerichte engineering om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden waarmee ze op een dag innovatieve en sociaal rechtvaardige oplossingen kunnen vinden voor de meest complexe uitdagingen van vandaag. We werken samen met lokale en nationale industrieën om urgente technologische uitdagingen aan te pakken en onze productiebasis te versterken.

We waarderen ondernemerschap en innovatie en onze studenten en docenten ontwikkelen actief startups en innovatieve technologieën ter ondersteuning van economische ontwikkeling. UConn streefde ernaar de grote uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd aan te pakken door middel van onderzoeksinitiatieven op het gebied van mensenrechten, brownfields, cyberbeveiliging en andere actuele kwesties.

Algemeen overzicht

UConn College of Engineering is een krachtpatser voor onderzoek en technisch onderwijs in de staat Connecticut en daarbuiten. Wij zijn de nummer 1 openbare technische school in New England en we voorzien 51 procent van de afgestudeerde ingenieurs in de staat. We werken samen met lokale en nationale industrieën om dringende technologische uitdagingen aan te pakken en onze productiebasis te versterken. Wij waarderen ondernemerschap en innovatie en onze studenten en docenten ontwikkelen actief startups en innovatieve technologieën ter ondersteuning van de economische ontwikkeling. UConn streefde ernaar de grote uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd aan te pakken door middel van onderzoeksinitiatieven op het gebied van mensenrechten, brownfields, cyberveiligheid en andere actuele kwesties.

UConn is door de Carnegie Foundation aangewezen als een "R1" onderzoeksuniversiteit. Dit is de hoogste classificatie die wordt gegeven voor onderzoek en een onderscheiding die slechts door 3% van alle Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs wordt behaald. Onze afstudeerprogramma's leggen de nadruk op ervaringsgerichte engineering om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden waarmee ze op een dag innovatieve en sociaal rechtvaardige oplossingen kunnen vinden voor de meest complexe uitdagingen van vandaag.

Campusfuncties

Het is eenvoudig genoeg - UCONN is een eersteklas universiteit

Omringd worden door de slimste studenten en docenten van een toponderzoeksinstelling zal je pushen, uitdagen en elke dag je best doen.

De aanwezigheid van de vlaggenschipuniversiteit van Connecticut is in de hele staat voelbaar. De Universiteit van Connecticut biedt uitstekend onderwijs op onze hoofdcampus in Storrs en onze vier regionale campussen in Avery Point, Hartford, Stamford en Waterbury. Met toegang tot vooraanstaande docenten, ongeëvenaarde onderzoeksmogelijkheden en exclusieve stages bij enkele van de meest prestigieuze bedrijven van het land, streven onze studenten hun passies na, leren waar ze van houden en banen ze een pad naar succes.

Huskies uit heden en verleden zullen je vertellen dat er niets zo leuk is als de UConn-gemeenschap. Je draagt je UConn-ervaring met je mee via vrienden die familie worden, Husky Pride die onderdeel wordt van je identiteit en dromen die je realiteit worden.

Het lijdt geen twijfel dat het kiezen van UConn u beter zal maken - waar uw reis ook begint. Maak het hier af .

 • Storrs - Hoofdcampus
 • Avery Punt
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  toelatingen

  Onderwijsvereisten

  GPA-vereisten voor de Graduate School

  Behalve in uitzonderlijke omstandigheden moeten de eerdere cursussen van een student, om in aanmerking te komen voor toelating tot een graduaat- of certificaatprogramma, aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Een cumulatieve GPA voor hun meest recente graad van 3.0 of hoger voor de gehele graad, of
  • Als de meest recente graad een bachelordiploma is of de student zijn bachelordiploma nog niet heeft behaald:
   • Een GPA van 3.0 of hoger voor de volledige twee meest recente jaren van voltijdse bacheloropleidingen, of
   • Een GPA van 3,5 of hoger voor het gehele meest recente jaar van voltijdse bacheloropleidingen, of
   • Als een student ten minste één semester voltijdstudie heeft gevolgd na voltooiing van de meest recente bachelor- of masteropleiding, een GPA van 3.0 of hoger voor al zijn postdoctorale cursussen.

  Om uw aanvraag te voltooien, moet u:

  • Upload transcripties van de school waar je je bachelordiploma hebt behaald en eventuele cursussen die je daarna hebt gevolgd, ongeacht of je een diploma hebt behaald.
  • Upload transcripties en graden van internationale instellingen in zowel het Engels als de primaire taal van de universiteit. Zonder deze kopieën wordt uw aanvraag niet beoordeeld.

  Het niet uploaden van transcripties van alle onderwijsinstellingen, ongeacht of er al dan niet een diploma is behaald, kan een reden zijn voor annulering van de toelating.

  Aanvullende aanvraagvereisten voor internationale studenten

  De Graduate School vereist geen diplomawaardering door derden, maar wij verwelkomen wel evaluaties van de volgende diensten:

  • NACES (Nationale Vereniging van Credential Evaluation Services) of
  • AICE (Vereniging van Internationale Diplomabeoordelaars)

  Als uw diploma een 3-jarige bachelordiploma is uit India, Canada, Australië, Sri Lanka of bepaalde andere landen, beschouwen we het diploma niet als gelijkwaardig aan een 4-jarige Amerikaanse bachelordiploma. Dit is ons beleid, zelfs als de graad is beoordeeld als een 4-jarige graad door een externe diplomabeoordelaar die lid is van NACES (National Association of Credential Evaluation Services) of AICE (Association of International Credential Evaluators).

  • Upload individuele/jaarlijkse cijferlijsten of transcripties (cursussen en cijfers, geen uren) voor studenten die hun opleiding in India, Pakistan, Bangladesh of Sri Lanka voltooien.
  • Als je een diploma hebt behaald en dit staat niet op je cijferlijst vermeld, dan hebben we een kopie van je diploma nodig om bij je aanvraag te uploaden. De meest voorkomende reden voor vertraagde behandeling van aanvragen is het niet uploaden van alle vereiste transcripties (en graden van internationale instellingen).
  • Om vertragingen bij internationale post na het indienen van uw aanvraag tot een minimum te beperken, raadt The Graduate School aan om officiële transcripties en diploma's te sturen van elke hogeschool/universiteit waaraan u heeft deelgenomen. (Houd er rekening mee dat officiële transcripties en graden pas naar de Graduate School hoeven te worden verzonden nadat een aanbod tot toelating is gedaan.)

  Kennis van het Engels

  Als Engels niet uw primaire taal** is, kan het zijn dat u een bewijs moet overleggen van uw vaardigheid in de Engelse taal.

  **Een primaire taal wordt gedefinieerd als een taal die sinds de kindertijd wordt gebruikt om te communiceren.

  Visum vereisten

  Sponsoring van Amerikaanse studentenvisa

  Als je een internationale student bent die sponsoring van een Amerikaans studentenvisum door de Universiteit van Connecticut nodig heeft, zorg er dan voor dat je een immigratiedocumentverzoek indient bij het International Student & Scholar Services (ISSS) Office nadat je bent toegelaten tot de Graduate School. (Een I-20/DS-2019-document wordt pas vrijgegeven door het ISSS-kantoor als uw toelating is afgerond/ingeschreven.)

  Dien uw I-20/DS-2019-verzoek in bij ISSS ten minste één maand vóór het semester waarin u met uw programma begint.

  Mocht u vragen hebben over de benodigde materialen, neem dan contact op met het IS-kantoor: [email protected]

  Voor het aanvragen van een I-20 of DS-2019 heeft u een NetID nodig. Deze wordt binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van uw toelatingsmelding per e-mail naar u verzonden. Voor hulp bij uw NetID of het opnieuw verstrekken van de informatie die al per e-mail is verzonden, kunt u contact opnemen met het ITS-kantoor op (860) 486-4357 of een e-mail sturen naar: [email protected]

  Beurzen en financiering

  Afgestudeerde studenten kunnen uit veel verschillende bronnen financiële steun voor hun studie ontvangen, en we moedigen zowel toekomstige als huidige afgestudeerde studenten aan om alle verschillende opties te verkennen om de opties te identificeren die het beste bij hun behoeften passen. We raden ook aan dat alle afgestudeerde studenten overleggen met hun adviseurs en met docenten en personeel in hun afstudeerprogramma's, omdat zij het meest waarschijnlijk op de hoogte zijn van graad- of disciplinespecifieke ondersteuningsbronnen. Bovendien moeten afgestudeerde studenten profiteren van de middelen die worden aangeboden via het Office of National Scholarships and Fellowships, zowel om mogelijke financieringsbronnen te identificeren als om advies te krijgen over het voorbereiden van succesvolle aanvragen. Hier vindt u informatie over zowel interne (binnen UConn) als externe (buiten UConn) mogelijkheden voor studenten om hulp, beurzen of andere financiële hulp te zoeken.

  Daarnaast zijn hier enkele nuttige gidsen voor financiële hulp voor promovendi:

  • Financiële steun voor promovendi
  • De PhD Student's Guide to Fellowships

  Naast de volgende mogelijkheden zijn hier enkele nuttige gidsen voor beurzen en financiële hulp voor doctoraatsstudenten:

  • Financiële steun voor promovendi
  • De PhD Student's Guide to Fellowships
  • Nationaal beurzenstimuleringsprogramma

  Het Office of National Scholarships and Fellowships (ONSF) is verheugd de voortzetting aan te kondigen van UConn's ambitieuze stimuleringsprogramma om een sterkere studenten- en faculteitscultuur op te bouwen rond het aanvragen van prestigieuze, nationaal competitieve beurzen en fellowships.

  In het kader van dit programma komen alle UConn-faculteiten op alle campussen (inclusief UCHC) in aanmerking voor maximaal $ 1.000 aan fondsen voor professionele ontwikkeling om hun werk te erkennen als mentor van studenten tijdens het proces van het ontwikkelen van voorstellen en het indienen van aanvragen voor in aanmerking komende prijzen. Bovendien kunnen voltijdstudenten die een NFIP-beurs aanvragen, via dit programma een studiebeurs van $ 250 aanvragen. In de eerste vijf jaar van het programma is ruim $450.000 aan fondsen voor professionele ontwikkeling en beurzen voor afgestudeerden toegekend.

  Deadline: 28 april 2023, 23:59 uur (EDT)

  • Toekomstige Climate Venture Studio Fellowship

  Het Future Climate Venture Fellowship-programma is ontworpen om tastbare ervaringen te bieden aan studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over start-ups, marketing, commercialisering, ondernemingsontwikkeling en onderzoek rond klimaatverandering. Fellows worden toegewezen aan een mentor of startend bedrijf en krijgen de kans om te leren over een breed scala aan onderwerpen die gericht zijn op het aanpakken van de klimaatverandering. Fellows zullen communicatie- en marketingvaardigheden ontwikkelen en de kans krijgen om een rol te spelen bij het op de markt brengen van technologieën rond klimaatverandering door start-ups en beginnende bedrijven te ondersteunen. Fellows kunnen ook de kans krijgen om te helpen bij het ontwikkelen van pitchdecks met hun respectievelijke bedrijven en zullen de kans krijgen om interne en externe onderwijs- en loopbaanontwikkelingsgerichte seminars bij te wonen. Fellows moeten aan het einde van het programma een mondelinge presentatie geven.

  Deadline voor aanmelding: 15 januari 2023

  • Financieringsmogelijkheden voor afgestudeerde studenten en postdocs

  Zoek naar betaalde zomeronderzoeksprogramma's voor afgestudeerde studenten, reisbeurzen en beurzen - veel deadlines naderen snel!

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Storrs

   Storrs, Verenigde Staten

   Vragen