Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Invoering

Het middelgrote College of Engineering aan de University of California Santa Barbara behoort consequent tot de bovenste regionen van technische scholen in de wereld. University of California Santa Barbara Engineering biedt studenten het directe academische mentorschap dat ze nodig hebben om een succesvolle carrière op te bouwen en om opleidingen op tijd af te ronden.

We zijn een interdisciplinaire campus, waar een cultuur van innovatie de ontwikkeling van zowel fundamentele wetenschappelijke als toegepaste technologische oplossingen stimuleert, terwijl we waarde toevoegen aan de economie in onze regio, onze staat en de wereld. University of California Santa Barbara Engineering heeft zichzelf bewezen als een van de meest succesvolle omgevingen voor publiek-private onderzoekssamenwerking in de natie; de diepe, gevarieerde en talrijke verbindingen met de industrie hebben geresulteerd in honderden intellectuele eigendommen.

De missie van het College of Engineering is om haar studenten een stevige basis te geven in wetenschappelijke en wiskundige grondbeginselen; ervaring met analyse, synthese en ontwerp van technische systemen; en blootstelling aan de huidige technische praktijk en baanbrekend technisch onderzoek en technologie. Een geest van ondernemerschap in het onderwijs, wetenschappelijke activiteiten en deelname aan de technische praktijk doordrenkt het College of Engineering van de University of California Santa Barbara .

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, Verenigde Staten

    Vragen