Keystone logo
University of Hradec Králové, Philosophical Faculty PhD in filosofie
University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

PhD in filosofie

Hradec Králové, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* per jaar.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De filosofische faculteit van de universiteit van Hradec Králové biedt een Ph.D. Graad die kan worden nagestreefd in een voltijdstudie. De Ph.D. programma is bedoeld voor studenten die een Master of Science in Philosophy en aanverwante studierichtingen hebben behaald.

dc

Waar gaat filosofie over?

De Ph.D. study in Philosophy is gericht op het bieden van hoogwaardige onderwijs- en onderzoekstrainingen op het gebied van de hedendaagse filosofie, met speciale aandacht voor de filosofie van de sociale wetenschappen. De Ph.D. studie is bedoeld voor studenten met een Master's Degree in Philosophy of aanverwante disciplines.

afgestudeerden

De afgestudeerden zullen professioneel en ook taalkundig volledig voorbereid zijn op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, voor werk in openbare instellingen, media en niet-gouvernementele organisaties.

Financiële voorwaarden

Een privaat betaalde Ph.D. student betaalt € 3.000 per jaar, die kan worden opgesplitst in maximaal twee termijnen (de eerste termijn van ten minste € 1.500 moet worden betaald tegen het einde van november, de andere termijn moet uiterlijk eind maart worden betaald) .

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om recht te krijgen op een maandelijkse beurs van € 430.

Deze voorwaarden zijn als volgt:

  • Voor de eerste studietijd: de aanvrager moet worden geaccepteerd en ingeschreven in een studieprogramma en de Branch Board moet beoordelen de Ph.D. afstudeerproject als de beste of de tweede beste van alle goedgekeurde projecten (slechts 2 aanvragers ontvangen elk jaar een studiebeurs).
  • Voor de tweede studietermijn: uiterlijk eind januari van het desbetreffende academiejaar, de Ph.D. de student moet zijn individuele studieplan (ISP) indienen, bestaande uit het tijdschema van de uitvoering van examens, studiepunten en publicatieactiviteiten.
  • Voor elke verdere onderzoeksperiode: het is noodzakelijk voor de Ph.D. student om te voldoen aan zijn of haar eigen ISP. Deze naleving wordt regelmatig gecontroleerd door de Branch Board.
  • Een essentiële voorwaarde voor het onderhouden van de beurs is ook actief ten gunste van de moederdepartement en faculteit (bijv. Deelname aan conferenties, onderwijs etc.).

gj

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen