Keystone logo
University Of South Africa (UNISA) Doctor in de wijsbegeerte in het onderwijs
University Of South Africa (UNISA)

Doctor in de wijsbegeerte in het onderwijs

Pretoria Central, Zuid-Afrika

6 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Toelatingseisen: Een passende Master of Education Degree met een gemiddelde van 60%. Naast de bovenstaande vereisten moeten aanvragers een cijferlijst of een academisch record indienen, evenals een document waarin hun beoogde onderzoek wordt beschreven. Studenten worden geaccepteerd op basis van de volgende criteria: geschiktheid en levensvatbaarheid van het beoogde onderzoek; voldoende toezichthoudende capaciteit en onderzoeksexpertise in de discipline of afdeling, en een goedgekeurde selectieprocedure die in overeenstemming is met het beleid van UNISA inzake gelijkheid en diversiteit in de discipline of afdeling.

Een student die is ingeschreven voor een doctoraatsopleiding moet de opleiding binnen zes jaar afronden. Een student kan een aanvraag indienen bij de griffier voor een extra studiejaar, die de aanvraag alleen in behandeling neemt op aanbeveling van de Executive Dean van het College waarin de student is ingeschreven.

Voor een doctoraat moet je onderzoek doen naar de meest geavanceerde academische niveaus, met als hoogtepunt het indienen, beoordelen en accepteren van een proefschrift. Cursussen kunnen vereist zijn als voorbereiding of waardetoevoeging aan het onderzoek, maar dragen niet bij aan de kredietwaarde van de kwalificatie. Het bepalende kenmerk van deze kwalificatie is dat u moet aantonen dat u op hoog niveau onderzoek doet en een belangrijke en originele academische bijdrage levert aan de grenzen van het vakgebied of het veld. Dit werk moet van een kwaliteit zijn die voldoet aan collegiale toetsing en publicatie verdient.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Ph.D. in onderwijs, concentratie in curriculum, cultuur en verandering
    • Richmond, Verenigde Staten
  • Doctor in de wijsbegeerte in het onderwijs
    • Kuala Lumpur, Maleisië
  • Doctor of Education EdD
    • Stirling, Verenigd Koninkrijk