Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Loyola

Universidad Loyola

Universidad Loyola

Invoering

Welkom bij Universidad Loyola

Universidad Loyola is een sociaal initiatief van de Sociëteit van Jezus dat is geïntegreerd in het Andalusische universitaire systeem als de eerste particuliere universiteit voor sociaal initiatief in de autonome gemeenschap.

Bewaarder van de beste jezuïtische onderwijstraditie en van de waarden die haar altijd hebben onderscheiden, Universidad Loyola is een vastberaden inzet voor de toekomst, in deze tijden van verandering en onzekerheid, die wil reageren op de vraag van iedereen die gelooft in het onderwijs als garantie voor de toekomst.

Ons academische aanbod is gericht op de opleidingsbehoeften op het gebied van sociale wetenschappen en technologie. Onze onderzoeksroeping probeert ons te erkennen als een universiteit van wetenschappelijke productie met een hoge sociale impact die echte oplossingen voorstelt voor de problemen die onze wereld beïnvloeden. Training, Onderzoek en Service zijn de pijlers waarop Loyola is gebouwd.

Onze jezuïetenidentiteit integreert ons in een netwerk van meer dan 230 universitaire centra over de hele wereld met een eenduidig traject en prestige, van de Verenigde Staten tot India en van Latijns-Amerika tot Japan, en onderschrijft ons sociale karakter, waarmee we mannen willen opleiden en vrouwen die zich inzetten voor anderen.

Universidad Loyola is een universiteit voor iedereen, waar iedereen die zichzelf herkent in constante inspanning en in het zoeken naar excellentie, professioneel en menselijk, een plaats heeft.

Beheerders van de jezuïtische onderwijstraditie

De Universidad Loyola zijn oorsprong in ETEA, Faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen van Córdoba, met ervaring in het hoger onderwijs sinds 1963. De educatieve traditie van de jezuïeten werd geboren met het begin van de Sociëteit van Jezus in 1540. De oprichter, Ignacio de Loyola, wendde zich tot het dienen van de samenleving door middel van onderwijs, dialoog en de ontmoeting van geloof met wetenschap.

De Compagnie was de eerste religieuze orde die in 1551 een universiteit oprichtte, het Romeinse College. Vandaag zijn er 193 universiteiten en hogescholen in meer dan 70 landen met meer dan 160.000 studenten van alle religies.

Identiteit en missie. Universidad Loyola waarden

Onze missie

Universidad Loyola heeft de missie om gedachten te creëren voor de beste en grootste dienst van de mensheid, mannen en vrouwen te vormen voor anderen, toegewijd aan de problemen van de wereld, en van al haar activiteiten een plaats van vruchtbare dialoog en ontmoeting te maken waarin mensen van verschillende culturen , overtuigingen en ideologieën een geïnspireerd en toegewijd leven kunnen leiden met anderen en met de schepping.

Onze visie

Universidad Loyola streeft ernaar een Doctoral Research University te zijn, erkend voor haar academische en onderzoeksexcellentie, geïnspireerd door geloof en het dienen van anderen. Een doctoraatsonderzoeksuniversiteit zijn in haar activiteit en een jezuïet voor haar inspiratie en werkwijze.

Een universiteit die het creëren van kennis over de behoeften en problemen van de wereld van vandaag onderzoekt en bevordert. Een universiteit die mensen opleidt die veranderaars zijn, professionals die zich inzetten voor de ontwikkeling van een meer humane, rechtvaardige en duurzame samenleving. Een universiteit ten dienste van de naaste samenleving en van degenen die in onderdrukte samenlevingen leven.

onze waarden

 • Passie om te weten
 • uitmuntendheid
 • Vereiste
 • service
 • Universaliteit en openheid
 • verplichting
 • Transcendentie en spiritualiteit

Universidad Loyola maakt deel uit van UNIJES, een netwerk van universiteiten en universitaire centra van de Sociëteit van Jezus in Spanje.

Campusfuncties

  toelatingen

  ¿Quieres estudiar en la Universidad Loyola ?

  Solicitar tu admisión es muy sencillo. Het proces van toegang en het volgen van de realizan van de manera online desde nuestra web.

  Elige el tipo de estudios que quieres realizar y comienza el proceso.

  Locaties

  • Córdoba

   Calle Escritor Castilla Aguayo,4, 14004, Córdoba

   • Granada

    Calle Profesor Vicente Callao,15, 18011, Granada

    • Seville

     Seville, Spanje

     Vragen