Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Doctoraatsprogramma in informatie- en communicatietechnologieën
Universidad Rey Juan Carlos

Doctoraatsprogramma in informatie- en communicatietechnologieën

3 Years

Spaans

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 390 *

Op de campus

* De prijs voor niet-ingezeten niet-gemeenschapsstudenten is slechts een benadering, aangezien elk academisch tarief anders is. prijs voor niet-ingezeten niet-gemeenschapsstudenten voltijds academisch | deeltijds academisch - € 234

Invoering

De behoefte aan een doctoraatsopleiding van afgestudeerden in graden die verband houden met computertechniek en telecommunicatie wordt zowel op academisch als op professioneel gebied verdedigd, waar de noodzaak om door te gaan met onderzoek en vooruitgang in kennis, technieken en methoden, en deze doctoraatsopleiding is de belangrijkste manier om onderzoekers opleiden.

Het bestaan van een doctoraatsprogramma in informatie- en communicatietechnologieën (ICT) is vooral relevant om te beantwoorden aan de behoeften van een informatiemaatschappij die op wereldschaal onstuitbaar voortschrijdt. Het ICT-doctoraatsprogramma is er dan ook van overtuigd dat specialisatie, actualisering en diversificatie van opleidingen worden aangemoedigd, verspreid en overgedragen aan de rest van de samenleving.

doelen:

De algemene doelstellingen van dit doctoraatsprogramma van de Rey Juan Carlos University zijn de volgende, allemaal op het gebied van ICT:

  • Specialiseer postdoctorale studenten die geïnteresseerd zijn in hun adequate professionele, wetenschappelijke en technische ontwikkeling, en moedig hun integratie in onderzoeksteams aan.
  • Doctoraatsstudenten opleiden zodat ze een essentiële rol kunnen spelen in publieke of private O+O+i-instellingen, zodat ze de overdracht van kennis van de universiteit naar de samenleving kunnen leiden.
  • Een adequaat kader hebben voor het bereiken en doorgeven van wetenschappelijke vorderingen door doctoraatsstudenten en onderzoekers.
  • Bevorderen van de onderzoeksopleiding van nieuwe professoren door co-regie van doctoraatsthesissen.
  • Consolideer bestaande onderzoeksgroepen en stimuleer hun integratie in nationale en internationale, mono- en interdisciplinaire onderzoeksnetwerken.

Kortom, dit doctoraatsprogramma aan de Rey Juan Carlos University heeft tot doel artsen op te leiden met een kritische wetenschappelijke geest, capaciteit voor onderzoek en teamwerk, door middel van onderwijs georganiseerd in twee gebieden, één algemeen (technische en onderzoeksmethoden, hulpmiddelen en middelen voor hetzelfde) en een ander specialisatiegebied dat typerend is voor de verschillende specialisatielijnen en onderzoeksthema's in de ICT die erin worden ontwikkeld.

toelatingen

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen