Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela PhD in wiskundige methoden en numerieke simulatie in engineering en toegepaste wetenschappen
Universidade Santiago de Compostela

PhD in wiskundige methoden en numerieke simulatie in engineering en toegepaste wetenschappen

Santiago de Compostela, Spanje

3 Years

Spaans, Galicisch

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 200 / per year

Op de campus

Invoering

Op dit moment, met de snelle evolutie van engineering en toegepaste wetenschappen, is de noodzaak om specialisten op te leiden in de modellering en numerieke simulatie van processen die afkomstig zijn uit het industriële of zakelijke veld duidelijk, zodat op deze gebieden de overdracht van de universiteit wordt bevorderd. van kennis en de integratie van artsen in de O & O & i-afdelingen, met opleidingen gericht op het optimaliseren van processen, het verlagen van kosten, het verbeteren van de kwaliteit van producten, het ontwerpen van nieuwe technologieën, het verhogen van de veiligheid, het verminderen van milieuvervuiling, enz.

De relevantie van de onderzoekslijnen waarop het programma zich richt, blijkt uit de wetenschappelijke productiviteit van de verantwoordelijke onderzoeksgroepen, die bijvoorbeeld kan worden beoordeeld in termen van zesjarige onderzoeksperiodes, begeleide scripties en publicaties in JCR-tijdschriften. Het voorgestelde aanbod is aangepast aan de actie die bestaat uit de bevestiging van een gespecialiseerd en competitief postdoctoraal aanbod met betrekking tot de universitaire, nationale en internationale omgeving, waardoor het sociale prestige van postdoctorale studies toeneemt. Het voorgestelde aanbod is bedoeld om het prestige van de onderzoekscarrière van de groepen die het programma leiden aan de drie Galicische universiteiten te versterken. De integratie van mannelijke en vrouwelijke artsen in bedrijven zal worden bevorderd om hun capaciteit uit te breiden tot niet alleen onderwijs en onderzoek, maar ook om productieve activiteiten te bevorderen. Evenzo is het voorstel in overeenstemming met de noodzakelijke wijziging van de patroons voor resourcebeheer, die ernaar streven hun gebruik te optimaliseren door middel van interne en externe samenwerkingsformules.

onderzoek gebieden

  • Wiskundige analyse en numerieke resolutie van gedeeltelijk afgeleide vergelijkingen (EDP) en gewone differentiaalvergelijkingen (ODE)
  • Modellering, analyse en numerieke simulatie van problemen in toegepaste wetenschappen en techniek
  • Modellering, analyse en numerieke simulatie van industriële en zakelijke problemen

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen