Keystone logo
University of Antioquia

University of Antioquia

University of Antioquia

Invoering

Universidad de Antioquia is een openbare universiteit opgericht in 1803. De hoofdcampus bevindt zich in de stad Medellín, Colombia; daarnaast heeft het andere campussen en faciliteiten in de negen regio's van het departement Antioquia, Colombia.

Het doel van de Universidad de Antioquia is het nastreven, ontwikkelen en verspreiden van kennis op het gebied van menswetenschappen, wetenschap, kunst, filosofie en technologie door middel van onderzoek, onderwijs en outreach-activiteiten. Deze activiteiten zijn opgenomen in zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde programma's die gebruik maken van persoonlijke, gemengde en open en afstandsonderwijsmethoden en staan ten dienste van een uitgebreid begrip van de mens.

De universiteit bestaat uit 25 academische eenheden verdeeld in 14 faculteiten, vier scholen, vier instituten en drie bedrijven die samen ongeveer 130 bacheloropleidingen aanbieden. Bovendien biedt het 58 specialisaties, 46 medische specialismen, 57 masterprogramma's en 23 PhD-programma's, voor in totaal 184 graduate-programma's.

Locaties

  • Medellín

    Cl. 67 ##53-108, Medellín, Antioquia, Colombia, , Medellín

    Vragen