Keystone logo
© BIMM University
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Invoering

Je doctoraat aan de Universiteit van Brighton zal je professionele vaardigheden als onderzoeker in de door jou gekozen discipline ontwikkelen en je in staat stellen om je originele bijdrage aan kennis te leveren, samen met toegewijde academici in een levendige, ondersteunende gemeenschap.

De University of Brighton heeft een rijke wetenschappelijke geschiedenis, met name op het gebied van toegepast onderzoek. We zijn trots op academisch werk dat een grote publieke impact heeft, op onze innovatieve benaderingen van het genereren en verspreiden van kennis, en op ons aandeel in de voortgang van nieuwe en ondervertegenwoordigde disciplines.

We hebben een benijdenswaardige staat van dienst in het voorbereiden van studenten op hun plaats in de rest van de wereld. Onze promovendi profiteren van een aanpak die de waarde erkent van grondig onderzoek en de overdraagbare vaardigheden op hoog niveau die zijn ontwikkeld in het werk aan een proefschrift. We bieden onze studenten ook het voordeel van onze sterke banden met regionale, nationale en internationale onderzoeksnetwerken, de industrie, openbare diensten en professionele verenigingen.

Onze ondersteunende omgeving plaatst u bij een deskundig toezichtteam, meestal van twee supervisors, en zal uw werk inbedden in het onderzoek van gespecialiseerde afdelingen. De meeste studenten worden geïntroduceerd als leden van verschillende onderzoeksgemeenschappen; je bent gevestigd binnen een gespecialiseerde disciplinaire school en binnen gerichte onderzoeksgroepen en / of Centers of Research and Enterprise Excellence (CORE's). Je hebt ook de mogelijkheid om je bij studenten van de hele universiteit aan te sluiten via ons Doctoral College en zijn trainingsprogramma's.

We erkennen promotieonderzoek als de levensader van alle universiteiten; we verwelkomen onze promovendi als de volgende generatie onderzoekers en wetenschappers, die de missie zal voortzetten om nieuwe kennis te genereren en de wereldwijde uitdagingen waarmee we allemaal worden geconfronteerd, aan te pakken.

toelatingen

Locaties

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Vragen