Keystone logo
University of Bristol Law School Phd in Duurzame Toekomst
University of Bristol Law School

Phd in Duurzame Toekomst

Bristol, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20.700 / per year *

Op de campus

* Overzee: voltijds

Invoering

Het interdisciplinaire traject in duurzame toekomst wil een nieuwe generatie onderzoekers voortbrengen die de dringende sociale problemen van duurzaamheid kunnen aanpakken in het licht van een groeiende wereldbevolking.

Onderzoek naar duurzaamheid stelt de vraag hoe het menselijk welzijn op de lange termijn kan worden gehandhaafd en verbeterd, gezien de bevolkingsgroei, beperkte natuurlijke hulpbronnen en een kwetsbaar milieu. Het vakgebied, met zijn duidelijke toegepaste focus en sterke strategische toekomstgerichte beleidsimplicaties, heeft sociale wetenschappen als kern.

Het vereist ook een brede interdisciplinaire aanpak en begrip van economie, recht, de politiek en psychologie van duurzaamheid en de geografie en demografie van de betrokkenen. We stellen studenten daarom bewust bloot aan een breed scala aan materiaal om hen te helpen de onderling verbonden perspectieven te waarderen en te begrijpen en om hen vaardigheden aan te leren om effectief interdisciplinair te werken. We verwelkomen studenten met uiteenlopende disciplinaire achtergronden.

Studenten worden normaal gesproken ingeschreven in de school van hun eerste begeleider. Dit is mogelijk niet de school die je aanvraag behandelt.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen