Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Invoering

We onderwijzen, innoveren, transformeren en pleiten voor. Allemaal om kwetsbare gezinnen te versterken.

We cultiveren een diverse en bekroonde faculteit. We hebben een uniek stageprogramma dat onze studenten voorbereidt op professioneel succes. En je kunt onze alumni overal ter wereld vinden die sociale veranderingen doorvoeren.

De School of Social Work omarmt de missie van de University of Illinois at Urbana-Champaign om het leven van de burgers in Illinois te verbeteren,

door het hele land en over de hele wereld door ons leiderschap in leren, ontdekken, betrokkenheid en economische ontwikkeling. Onze missie is om de leiders van morgen voor te bereiden om pleitbezorgers en agenten van sociale verandering te zijn. De school zet zich ook in voor het ontwikkelen en verspreiden van kennis die bijdraagt aan een responsief beleid, programma's en praktijken op het gebied van maatschappelijk welzijn. De school promoot de waarden van het beroep van maatschappelijk werk door haar inzet voor diversiteit en sociale rechtvaardigheid, haar focus op wederzijdse interacties tussen mensen en hun ecologische systemen, en haar nadruk op het gebruik van op onderzoek gebaseerde praktijk met kwetsbare en gemarginaliseerde bevolkingsgroepen.

Locaties

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Vragen