Keystone logo
University of Johannesburg Doctoraat in de filosofie
University of Johannesburg

Doctoraat in de filosofie

Johannesburg, Zuid-Afrika

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20.405 / per year *

Op de campus

* studenten uit landen in Afrika: R2000.00 per jaar | studenten van continenten buiten Afrika: R17000.00 per jaar

Invoering

Voor deze opleiding schrijven studenten onder begeleiding een scriptie over een in overleg met de afdeling gekozen onderwerp. Het onderwerp moet aansluiten bij de expertise van de beschikbare docenten. Bij de scriptie dient een artikel van publiceerbare kwaliteit te worden aangeleverd. Een doctoraatsconferentie van zowel het voorstel als het proefschrift is vereist in overeenstemming met het reglement van de Faculteit Wijsbegeerte.

Redenen om aan UJ . te studeren

  • UJ biedt niet alleen een speciaal programma, de First Year Experience genaamd, om studenten gedurende het eerste jaar te oriënteren, maar we bieden ook een Senior Student Experience die studenten naar de werkplek leidt!
  • Grijp de kans om deel te nemen aan een verscheidenheid aan sporten en train samen met Olympiërs en Paralympiërs op ultramoderne velden, circuits en velden, of blijf gewoon fit door lid te worden van een van de sportscholen op elk van onze 4 campussen.
  • Maak deel uit van een jonge, levendige en behendige universiteit die de ambities van ons land weerspiegelt en zich gemakkelijk aanpast, terwijl de wereldwijde relevantie behouden blijft via tal van internationale partnerschappen.
  • 178 Internationaal gerespecteerde en geaccepteerde kwalificaties.
  • Sluit je aan bij een universiteit die genoeg geeft om sinds begin 2016 meer dan R300 miljoen te hebben ingezameld om de Missing Middle-campagne te ondersteunen. UJ zorgt er ook voor dat meer dan 6000 behoeftige studenten twee gezonde maaltijden per dag krijgen.
  • Studeer in de levendige City of Gold - het economische centrum van Zuid-Afrika. Sluit je aan bij een levendige, kosmopolitische, vooruitstrevende groep studenten en academici op weg naar een nieuwe kijk op de toekomst!
  • UJ biedt een geweldige ervaring op de campus, of je nu in een van de residenties van UJ woont, lid bent van een dagverblijf of gewoon een praatje wilt maken in de studentencentra op alle campussen.
  • We zorgen voor de gezondheid, veiligheid en beveiliging van al onze studenten via onze eigen gezondheidsdiensten op de campus en UJ Protection Services.
  • Wist je dat het tijdens de eerste vijf jaar van het bestaan van UJ zijn gerichte onderzoeksoutput verdubbelde en tot op de dag van vandaag records blijft breken!

toelatingen

Over de school

Vragen