Keystone logo
University of Johannesburg PhD in film- en televisiestudies
University of Johannesburg

PhD in film- en televisiestudies

Johannesburg, Zuid-Afrika

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20.405 / per year *

Op de campus

* collegegeld schatting per jaar accommodatie schatting: USD 2500 per jaar

Invoering

De doctoraatsopleiding omvat een proefschrift dat een originele bijdrage levert op het gebied van film- en televisiewetenschappen over een in overleg met de afdelingsvoorzitter geselecteerd onderwerp. Er zijn maximaal vier seminars voor gevorderden over relevante aspecten van het onderwerp van studie en een mondeling examen (het equivalent van twee papers, elk bestaande uit vier modules) vereist, zoals voorgeschreven in het Algemeen Reglement. Ook is een onderzoeksartikel vereist dat geschikt is voor publicatie in een wetenschappelijk tijdschrift.

Aan de University of Johannesburg “The Future. Opnieuw bedacht. ' is niet zomaar een pakkende zin

De instelling neemt het voortouw in Afrika in de 4e industriële revolutie. Denken, de toekomst opnieuw bedenken voor alle disciplines 4IR is de volgende industrialiseringsgolf die we moeten begrijpen en vorm moeten geven om de toekomst van dit land - en het Afrikaanse continent - op te bouwen. rijkelijk verdienen. 4IR gaat niet alleen over robotica en automatisering; het gaat over de vooruitgang van de samenleving om mensen sterker te maken en generaties te verheffen.

Terwijl de wereld vooruitgaat naar de 4e industriële revolutie, doet UJ dat ook met "Education 4IR" - het 4IR-denken en -technologie in het curriculum brengen in verschillende cursussen en met behulp van innovatieve blended learning-technologieën. Dit betekent dat afgestudeerden van UJ beter voorbereid zijn op de toekomst van het bedrijfsleven en de industrie, aangezien AI en 4IR een grotere rol spelen in onze manier van leven en werken.

Aan de University of Johannesburg is het onze plicht om de toekomstige leiders van ons land trots en moedig te omhelzen en te navigeren door de onvoorstelbare complexiteit van 4IR, zodat ze ten volle kunnen profiteren en een betere morgen kunnen leveren. Toekomstige leiders zoals jij! Hier leiden we een moedig gesprek; het ontwerp van een nieuwe morgen duwen en vormgeven. Hier ondernemen we actie en bouwen we aan de nieuwe wereld.

toelatingen

Over de school

Vragen