Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law Doctor of Philosophy in Education (JD / PhD)
University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law

Doctor of Philosophy in Education (JD / PhD)

Las Vegas, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De William S. Boyd School of Law en het UNLV College of Education bieden een duale Juris Doctor / PhD in Education (JD / PhD) -opleiding aan waarmee studenten die tot beide programma's zijn toegelaten, de twee graden gelijktijdig kunnen volgen.

Kredietvereisten

Individueel nagestreefd, vereist de JD-graad de voltooiing van 89 credit-uren en de PhD-graad vereist de voltooiing van een minimum van 67-72 (afhankelijk van het programma) credit-uren. De JD / PhD-graad vereist de voltooiing van 83 credit-uren in de wet en een minimum van 54-63 (afhankelijk van het programma) credit-uren, aangezien 9 uur aan educatieve cursussen worden geaccepteerd voor de JD-graad en 9-18 (afhankelijk van het programma) ) uren rechtencursussen worden geaccepteerd in de richting van de PhD-graad.

Toepassing en inschrijving

Dual degree-studenten ontvangen de JD-graad en de overdracht van doctoraatspunten alleen als beide opleidingen zijn afgerond. Een dual degree student die de PhD-graad niet afmaakt, kan slechts zes studiepunten van PhD- of andere graduate course-werk tellen voor de JD-graad.

Kandidaten voor de JD / PhD-opleiding moeten respectievelijk een aanvraag indienen voor en toelating krijgen tot het Boyd School of Law JD-programma en tot het College of Education PhD-programma.

Kandidaten moeten bij elke aanvraag een verklaring opnemen waarin ze aangeven dat ze de dubbele JD / PhD-graad willen behalen.

Hoewel aanvragen van huidige studenten in beide programma's in overweging worden genomen, moeten studenten normaal gesproken toegang krijgen tot elk programma bij het betreden van de universiteit. Verzoekschriften waarin wordt verzocht om toelating tot het duale JD / PhD-programma van studenten in meer gevorderde stadia van beide programma's, worden echter in overweging genomen.

Volgens de normen van de American Bar Association kan de Boyd School of Law geen studiepunten toekennen voor cursussen die voorafgaand aan toelating tot het JD-programma zijn gevolgd. JD / PhD-kandidaten moeten daarom normaal gesproken inschrijven bij de Boyd School of Law en een studiejaar afronden voordat ze een PhD-cursus volgen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen