Keystone logo
University of Pardubice PhD-programma Filosofie met het Centre for Ethics as Study in Human Value
University of Pardubice

PhD-programma Filosofie met het Centre for Ethics as Study in Human Value

Pardubice, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom bij ons studeren?

Centre for Ethics as Study in Human Value, een internationaal onderzoeksteam verbonden aan de afdeling Filosofie en Religiewetenschappen, nodigt afgestudeerden in de filosofie en aangrenzende disciplines uit om een internationaal open PhD-beurs aan te vragen.

Studie in het PhD-programma richt zich primair op het individuele werk van de student over het onderwerp dat de student heeft gekozen voor zijn of haar onderzoek, in overleg met zijn of haar begeleider. De studie volgt een individueel studieplan dat het onderzoeksproject van het proefschrift, de beoogde uitwerking en de specifieke studie-eisen schetst. Het programma is in de opzet gebaseerd op de intensieve samenwerking tussen studenten en hun begeleiders. Het onderzoek beoogt ook het stimuleren en promoten van de eigen onderzoeksactiviteiten van de student (publicaties, conferenties, subsidieaanvragen). Promovendi nemen deel aan de academische activiteiten van de afdeling en kunnen deelnemen aan het onderwijs.

Centre for Ethics biedt zijn promovendi een inspirerende omgeving van een vriendelijke gemeenschap van onderzoekers en doctoraatsstudenten, een regelmatig PhD-seminar en de mogelijkheid om deel te nemen aan het filosofische leven van het Centre, inclusief deelname aan onderzoeksevenementen zoals conferenties, workshops en seminaries. De studenten kunnen gebruik maken van een goed ingerichte PhD-kamer en een gemeenschappelijke ruimte, evenals de bibliotheek en studie van het Centrum. Voltijd-promovendi ontvangen een maandelijkse toelage en hebben financieringsmogelijkheden voor reizen.

Het onderzoeksprofiel van het Centrum biedt een breed scala aan terreinen voor begeleiding van promotietrajecten. Naast de studie van algemene ethische en politieke problemen, geeft het Centrum de voorkeur aan een grondige benadering van actuele onderwerpen, zoals de houding ten opzichte van gemarginaliseerde groepen en onderwerpen als populisme, nationalisme, religieuze conflicten en klimaatverandering. Het centrum heeft ook samenwerkingsverbanden met partnerinstellingen, waaronder King's College London, University of Melbourne, University of Uppsala, Åbo Akademi, University of Genua en University of Lausanne.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctoraat in de filosofie van wetenschap en technologie
    • Saint Petersburg, Rusland
  • Doctor in de wijsbegeerte in netwerkwetenschappen
    • Vienna, Oostenrijk
  • MPhil/PhD Education
    • London, Verenigd Koninkrijk