Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Invoering

De Annenbergschool produceert onderzoek dat het begrip van openbare en particuliere communicatie bevordert. De school leidt doctoraatsstudenten op in de theorieën, inhoud en methoden van communicatieonderzoek en biedt een eersteklas vrijzinnig kunstonderwijs aan studenten via de major Communicatie.

De Annenberg School for Communication aan de University of Pennsylvania combineert de intimiteit van zeer selectieve graduate en undergraduate programma's met de dynamiek, middelen en personeel van een groot onderzoeksinstituut. Geïntegreerd in een van 's werelds beste onderzoeksuniversiteiten en steden van wereldklasse, kunnen Annenberg-studenten hun onderzoeksinteresses volgen op vrijwel elk academisch kruispunt dat ze kiezen. De invloed van digitale netwerken op grootschalige groepsactiviteiten, de impact van gezondheidsgerelateerde berichten en media-inhoud op beslissingen over gezondheidszorg, en de aspecten van onderling verbonden sociale, economische en technologische systemen op het dagelijks leven zijn slechts enkele van de gelaagde en onderling verbonden onderzoeksgebieden die worden aangetroffen bij de faculteit, onderzoekers en studenten van Annenberg.

Met een collegiaal bereik dat zich uitstrekt over continenten, vertegenwoordigt Annenberg vandaag de dag de samenvloeiing van expertise van bezoekende wetenschappers en praktijkmensen, waardoor Annenberg-studenten de mogelijkheid krijgen om zowel formeel als informeel in contact te komen met enkele van de meest opwindende intellectuele talenten ter wereld.

Locaties

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Vragen