Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Invoering

Bij GIBS ben je verzekerd van een business school-ervaring die technologie en disruptie omarmt, terwijl je te allen tijde manieren vindt om menselijker te worden en verbinding te maken met de nieuwe digitale wereld van werk.

Als ondernemende instelling met diepe banden met het Afrikaanse continent, is GIBS drastisch veranderd sinds de oprichting in 2000. Gevestigd dankzij een aanzienlijke schenking door zakenman en filantroop Sir Donald Gordon, is de business school van de University of Pretoria geëvolueerd van een bedrijf school voor het bedrijfsleven, onder de oprichter van Dean Professor Nick Binedell, tot een Afrikaans instituut en onderzoekscentrum van wereldklasse, onder voormalig Dean Professor Nicola Kleyn.

Lang beschouwd als een business school met onberispelijke internationale referenties, loopt GIBS nu voorop onder zijn wereldwijde collega's dankzij een progressieve focus op kwalitatief hoogstaand blended learning in combinatie met een toewijding aan zinvolle ervaringsbelichting.

Onze aanpak wordt ondersteund door onze toewijding aan levenslang leren, onze toewijding aan hoogwaardige en innovatieve lesmethoden, het nastreven van ethische en duurzame waarden en een toekomstgerichte kijk op het bedrijfsleven en zijn rol in de wereld. Toegang tot lokale en internationale docenten zorgt ervoor dat uw GIBS-ervaring wereldwijd relevant is en deuren opent naar gewaardeerde wereldwijde netwerken.

Locaties

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Vragen