Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business Doctoraatsprogramma Bedrijfskunde (GIBS)
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Doctoraatsprogramma Bedrijfskunde (GIBS)

Sandton, Zuid-Afrika

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Verbetering van zakelijk denkleiderschap en beste praktijken in de context van een dynamische continentale en mondiale markt.

Met een dringend mandaat voor bedrijven over het hele Afrikaanse continent om de kansen en uitdagingen aan te pakken waarmee managers en leiders in deze unieke omgeving worden geconfronteerd, is het van cruciaal belang om voortdurend nieuwe manieren van denken en benaderingen voor probleemoplossing te ontwikkelen die relevant zijn voor de context waarin deze bedrijven bedienen.

Het Gordon Institute of Business Science (GIBS) Doctoral Program heeft tot doel de vereiste kennis en zakelijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die goed presterende individuen in staat stellen bij te dragen aan zakelijk denkleiderschap dat de groei op het Afrikaanse continent zal stimuleren. Als een ideale gelegenheid voor senior professionals die toegewijd zijn om bij te dragen aan de kennisbasis van waaruit zakelijke beslissingen worden genomen, kunnen wetenschappers een rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van het bedrijfsleven op het continent en in de wereldwijde dynamische context.

Over de school

Vragen