Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Invoering

Het University of Tennessee Space Institute (UTSI) is een graduate onderwijs- en onderzoeksinstelling in Middle Tennessee, grenzend aan het Arnold Engineering Development Complex van de Amerikaanse luchtmacht. UTSI werd in 1964 opgericht als onderdeel van de Universiteit van Tennessee en is een internationaal erkende instelling geworden voor graduate studie en onderzoek in techniek, natuurkunde, wiskunde en luchtvaartsystemen en heeft opmerkelijke bijdragen geleverd op lokaal, staats-, nationaal en mondiaal niveau .

Missie

UTSI toont consequent een cultuur van uitmuntendheid in graduate onderwijs en gesponsord onderzoek om de State-of-Art in Integrated Aerospace Test Sciences te bevorderen die waarde toevoegen voor het succes van onze belanghebbenden.

Visie

De toonaangevende universiteit zijn in geïntegreerde testwetenschappen voor lucht- en ruimtevaart.

Onze afgestudeerden

Meer dan 2000 graduaatsgraden - waaronder meer dan 250 doctoraten - zijn toegekend via UTSI, een groot aantal aan Tennesseans. Jarenlang heeft UTSI de Tennessee-industrie gediend door een off-campus master of science (MS) -opleiding in Engineering Management (Industrial Engineering) op industriële locaties aan te bieden. We hebben veel vooraanstaande alumni, van wie er verschillende nationale bekendheid hebben verworven als astronauten, bedrijfspresidenten, hoofdwetenschappers, technische managers en gerenommeerde wetenschappers en wetenschappers. Veel van onze alumni bekleden hoge posities in de industrie, de overheid en universiteiten, niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in andere landen.

accreditatie

De University of Tennessee, Knoxville is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studenten die diploma's en certificaten behalen in disciplines die worden aangeboden door het University of Tennessee Space Institute, zijn afgestudeerden van de University of Tennessee, Knoxville, die sinds 1897 continu is geaccrediteerd door SACSCOC en bevoegd is om baccalaureaat-, master- en doctoraatstitels toe te kennen. Neem contact op met de Commission on Colleges op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van de University of Tennessee, Knoxville.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Vragen