Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Invoering

University of Vaasa Executive Education heeft sterke wortels in de University of Vaasa en de wetenschappelijke wereld. Wij zijn de meest opwindende en invloedrijke aanbieder van diensten voor volwasseneneducatie en permanente educatie voor managers en professionals in Finland.

Waarom kiezen University of Vaasa Executive Education ​?

effectiviteit

Wij bieden inspirerende en impactvolle volwasseneneducatie en permanente educatie die u praktische hulpmiddelen biedt om effectief en efficiënt te werken in een steeds veranderende wereld van werk.​

Expertise

Onze praktische programma's maken gebruik van de universitaire wetenschap, theorie en academische processen om dagelijkse management- en zakelijke uitdagingen effectief op te lossen.​

Toegankelijkheid

Wij zijn een servicegerichte, flexibele en toegankelijke partner voor volwasseneneducatie en permanente educatie die het gemakkelijk heeft gemaakt om zijn diensten te kiezen, op maat te maken, te kopen en te leveren.​

Val op en maak indruk

Inspirerende en hoogwaardige opleidingen voor een effectieve ontwikkeling van het beroepsleven

Executive Education aan de Universiteit van Vaasa is een coach, trainer en expert in leiderschap, organisatieontwikkeling en zakelijke vaardigheden. We bieden een innovatieve benadering van uitdagingen op het gebied van groei, verandering en leiderschap. Ook voor bedrijven zijn wij een natuurlijke sparringpartner. We willen investeren in vaardigheden. We versterken en vergroten het zakelijke begrip van onze partners en klanten. Onze training geeft vertrouwen in de besluitvorming en het vermogen om vooruit te kijken. De modulaire opbouw van onze cursussen maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op uw werk- en leefsituatie.

Executive Education-programma's

Onze executive onderwijsprogramma's omvatten zowel korte- als langetermijnprogramma's voor executives, het middenkader en managers die als directe supervisors werken. Programma's hebben betrekking op leiderschap en management, verschillende gebieden van zakelijke competentie en speciale kenmerken van geselecteerde industrieën. Sommige studiemodules worden regelmatig georganiseerd, andere zijn eenmalige modules. Neem een kijkje en vind de juiste voor jou!

Executive MBA

  • Het Executive MBA-programma aan de Universiteit van Vaasa zal uw denken en handelen in een strategische en meer winstgevende richting leiden. De nieuwste op onderzoek gebaseerde kennis biedt een solide basis die u met behulp van het MBA-programma in de praktijk kunt brengen. De juiste cijfers en woorden zijn een noodzaak in het management. Daarom omvat ons programma zowel de harde kern van zakelijke vaardigheden als mensgericht leiderschap - en niet te vergeten de klanten.

Aangepaste programma's

  • Om aan de behoeften van uw organisatie op het gebied van de Universiteit van Vaasa te voldoen, kunnen wij op maat gemaakte training- en ontwikkelingsprogramma's organiseren, zoals managercoaching, executive teamcoaching en welzijn op het werk. We kunnen verschillende thema's behandelen in management en business, maar ook in technologie en publiek management.

Online cursussen

  • Wij bieden tijd- en locatieonafhankelijke online trainingen voor experts, managers en executives. Onze online trainingen zijn gebaseerd op empirisch onderbouwde kennis, zijn praktisch en bieden concrete hulpmiddelen om aan de behoeften van het beroepsleven te voldoen.

Doctor in de bedrijfskunde DBA

  • Als je een impactvolle bijdrage wilt leveren aan de praktijk in organisaties, samenlevingen en economieën, terwijl je je eigen carrière ontwikkelt, dan moet je je visie transformeren en je horizon verbreden via de DBA.

Locaties

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Vragen