
Doctoraat in voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
Brno, Tsjechië
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time, Deeltijd
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2025
COLLEGEGELD
EUR 4.700 / per year
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Belangrijkste feiten
- Programma: Voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
- Kwalificatieniveau: doctoraal
- Wijze van studeren: voltijds of gecombineerd, 4 jaar
- Kwalificatie toegekend: Ph.D.
toelatingen
leerplan
Profiel van de opleiding:
De doctoraatsopleiding Voedselhygiëne en -verwerkingstechnologie is een academisch gericht studieprogramma, dat overeenkomt met de huidige stand en het niveau van de wetenschap en de behoeften van de praktijk in Europa. Afgestudeerden van de doctorale studie Voedselhygiëne en -verwerkingstechnologie verwierven een grondige theoretische kennis en praktische vaardigheden die werden verworven tijdens zelfstandige creatieve activiteiten en het verwerven van nieuwe wetenschappelijke kennis op het gebied van studie. Afgestudeerden kunnen hun kennis op het gebied van studie actief delen op internationaal niveau en in het openbaar. Op basis van deze kwalificatie zijn afgestudeerden voornamelijk werkzaam bij onderzoeksinstellingen en universiteiten.
Graduatievereisten:
Minimaal 240 ECTS, staatsexamen, verdediging van het proefschrift.