Doctoraat in voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
Brno, Tsjechië
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time, Deeltijd
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2024
COLLEGEGELD
EUR 4.000 / per year
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Belangrijkste feiten
- Programma: Voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
- Kwalificatieniveau: doctoraal
- Wijze van studeren: voltijds of gecombineerd, 4 jaar
- Kwalificatie toegekend: Ph.D.
toelatingen
leerplan
Profiel van het programma:
De doctoraatsopleiding Levensmiddelenhygiëne en verwerkingstechnologie is een academisch gerichte opleiding, die overeenkomt met de huidige stand en het niveau van de wetenschap en de behoeften van de praktijk in Europa. Afgestudeerden van de doctoraatsstudie Levensmiddelenhygiëne en procestechnologie hebben diepgaande theoretische kennis en praktische vaardigheden opgedaan tijdens onafhankelijke creatieve activiteit en het verwerven van nieuwe wetenschappelijke kennis in het vakgebied. Afgestudeerden kunnen hun kennis op het vakgebied actief delen op internationaal niveau en publiekelijk. Op basis van deze kwalificatie zijn afgestudeerden voornamelijk werkzaam bij onderzoeksinstellingen en universiteiten.
Afstudeereisen:
Minimaal 240 ECTS, staatsexamen, verdediging van het proefschrift.