
PhD in
Doctoraat in voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
University of Veterinary Sciences

Belangrijke informatie
Campuslocatie
Brno, Tsjechië
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
4 jaar
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
EUR 4.000 / per year
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Invoering
Belangrijkste feiten
- Programma: Voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
- Kwalificatieniveau: doctoraal
- Wijze van studeren: voltijds of gecombineerd, 4 jaar
- Kwalificatie toegekend: Ph.D.
toelatingen
leerplan
Profiel van het programma:
De doctoraatsopleiding Levensmiddelenhygiëne en verwerkingstechnologie is een academisch gerichte opleiding, die overeenkomt met de huidige stand en het niveau van de wetenschap en de behoeften van de praktijk in Europa. Afgestudeerden van de doctoraatsstudie Levensmiddelenhygiëne en procestechnologie hebben diepgaande theoretische kennis en praktische vaardigheden opgedaan tijdens onafhankelijke creatieve activiteit en het verwerven van nieuwe wetenschappelijke kennis in het vakgebied. Afgestudeerden kunnen hun kennis op het vakgebied actief delen op internationaal niveau en publiekelijk. Op basis van deze kwalificatie zijn afgestudeerden voornamelijk werkzaam bij onderzoeksinstellingen en universiteiten.
Afstudeereisen:
Minimaal 240 ECTS, staatsexamen, verdediging van het proefschrift.