Keystone logo
University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering Ph.D. in elektrotechniek
University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering

Ph.D. in elektrotechniek

Pilsen 3, Tsjechië

4 Years

Engels,

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.000 / per year *

Op de campus

* Collegegeld is alleen van toepassing op het Engelse studieprogramma, waar we ook een breed systeem van beurzen aanbieden tot 4500 EUR. Als je in het Tsjechisch studeert, is er geen collegegeld.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Doctoraatsstudie

Afgestudeerden van een overeenkomstige masteropleiding hebben de mogelijkheid om hun kennis in doctoraatsstudies uit te breiden aan de Faculteit Elektrotechniek aan de Universiteit van West-Bohemen in Pilsen. Deze graad is de derde, hoogste graad van universitaire studies, het is voltijds en de standaardduur is 4 jaar (maximale studieduur is 6 jaar).

De studie valt onder het studie- en examenreglement van de Universiteit van West-Bohemen in Pilsen. Elke student heeft een individueel studieplan en wordt geleid door een begeleider bij wie de student zich heeft aangemeld met het doctoraatsonderwerp. Studenten in de voltijdse studievorm kunnen een beurs aanvragen, die wordt toegekend op basis van studieresultaten en voortgang. De studenten zijn ook betrokken bij projecten zodra ze hun vaardigheden bewijzen.

Het staatsexamen wordt behaald tijdens de studie uiterlijk twee jaar na de start van het programma. De studie eindigt met de verdediging van het proefschrift. De afgestudeerden van de studie krijgen de academische titel "Doctor" (afgekort als "Ph.D." achter de naam). Alle doctoraatscursussen kunnen ook in het Engels worden gestudeerd aan de FEL in Pilsen.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

We bieden de volgende branches aan in het studieprogramma "Elektrotechniek en informatica" (EaI):

 • Electrical Power Engineering (DEEN) - voltijds
 • Elektronica (DELN) - voltijds
 • Elektrotechniek (DELT) - voltijds

Redenen waarom ik doctoraatsstudies zou moeten studeren aan FEE in Pilsen:

 1. Mogelijkheid om lid te worden van het FEE / RICE-team en om een baan te krijgen tijdens de studies in unieke internationaal erkende FEE / RICE-teams.
 2. Gelegenheid om te leren van supervisors die wereldberoemde experts zijn. Door met hen samen te werken, krijgt u een functie-referentie die anders voor u niet toegankelijk zou zijn.
 3. Samenwerken aan R & D-projecten van wereldklasse, samenwerking met de belangrijkste industriële ondernemingen.
 4. Mogelijkheid om de wereld rond te reizen. Je krijgt interessante contacten en ontmoet belangrijke persoonlijkheden op internationale conferenties en stages.
 5. Beurzen volgens uw resultaten.

Wat is de standaard studieduur?

4 jaar.

Heb ik recht op de slaapzaal?

Ja, studenten van de doctoraatsstudie hebben de mogelijkheid om te worden ondergebracht in de slaapzaal. Bovendien kom je in aanmerking voor dezelfde studentenvoordelen als bachelor- of masterstudenten.

Wat zijn de verantwoordelijkheden tijdens het onderzoek?

De taken worden altijd voor elke Ph.D. leerling. Tijdens je studie werk je aan een geselecteerde onderzoeksopdracht en neem je deel aan vele wetenschappelijke projecten. Normaal gesproken slaag je voor vijf professionele examens als aanvulling op je professionele vaardigheden om succesvol je specialistische onderwerp aan te kunnen. Je wordt betrokken bij het werken met studenten, je publiceert de resultaten van je wetenschappelijke werk. Je reist en volgt een professionele stage op een prestigieuze buitenlandse werkplek.

Kan ik de vorm van de studie, mijn proefschriftonderwerp en mijn begeleider tijdens de studie wijzigen?

Ja, de student kan overschakelen van de voltijdse cursus naar de gecombineerde en vice versa. Hij / zij kan ook het onderwerp van het proefschrift en de promotor wijzigen, maar alle wijzigingen moeten worden goedgekeurd en besproken door de FEE Doctoral Study Board of de FEE Scientific Board.

Applicatie procedure

De hele aanvraagprocedure wordt hier beschreven:

https://www.fel.zcu.cz/en/Admission/Doctoral-studies/

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • PhD in Electrical and Computer Engineering
  • Storrs, Verenigde Staten
 • Doctoraat in de elektrotechnische wetenschappen
  • Ostrava, Tsjechië
 • Doctor in de wijsbegeerte (Ph.D.) in elektrotechniek
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bologna, Italië