Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Invoering

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studeer aan The University of Waikato , Nieuw-Zeeland. The University of Waikato is een moderne, innovatieve universiteit met een enorme ambitie.

We bieden flexibele studieopties met een focus op het aantonen van ervaring in de sector door middel van stages, stages en casestudyprojecten.

Onze universiteit heeft 12.500 studenten, waaronder meer dan 2500 internationale studenten uit meer dan 86 landen. Wij zijn een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten van Nieuw-Zeeland, bestaande uit acht faculteiten en scholen met een breed scala aan onderwerpen.

Onze hoofdcampus is gevestigd in de stad Hamilton op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Op de campus vind je een ontspannen en vriendelijke sfeer, en een aantal diensten en voorzieningen, waaronder ons ultramoderne studentencentrum, fantastische sportfaciliteiten en een aantal cafés en eetgelegenheden.

In Tauranga breiden we ons onderwijsaanbod uit en hebben we een ultramoderne campus gebouwd in het centrale zakendistrict van Tauranga. De lessen begonnen begin 2019. Tauranga biedt een ontspannen levensstijl aan de kust in de buurt van enkele van de mooiste stranden van Nieuw-Zeeland. De regio heeft een bloeiende economie met de grootste exporthaven van Nieuw-Zeeland en indututries van tuinbouw en kiwi's.

Veel internationale studenten kiezen ervoor om een ​​of twee semesters van studie in het buitenland studenten aan de universiteit te studeren en de studiepunten die ze bij Waikato hebben verdiend over te dragen naar hun diploma aan hun thuisuniversiteit.

Aan The University of Waikato krijgen studenten een kwalitatief hoogstaand onderwijs dat wereldwijd wordt erkend, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een unieke en volledige universitaire ervaring in een land dat bekend staat om innovatief denken en een prachtige natuurlijke omgeving.

35033_Hamilton_city.jpg

De identiteit van Māori omarmen

The University of Waikato onderscheidt zich van andere universiteiten omdat het zijn sterke Māori-identiteit en erfgoed omarmt als belangrijke kenmerken van zijn onderscheidend vermogen. De universiteit bevindt zich in het thuisland van het Waikato-volk en de Kīngitanga (de Māori-koning) en reikt uit naar de vele iwi (stammen) van het Noordereiland. Op de campus worden gedurende het academiejaar kaupapa Māori-evenementen georganiseerd voor zowel Māori- als niet-Māori-studenten. Alle internationale studenten worden verwelkomd op de campus op een pōwhiri (welkom) op Te Kohinga Mārama marae (ontmoetingsplaats) en zullen de invloed van de Māori-cultuur voelen vanaf het moment dat ze op de campus stappen.

35031_computer_labs.jpg

Kwaliteit onderwijs

Onze instelling staat trots op het wereldtoneel op het gebied van onderwijs, onderzoek en studentenervaring. Studenten kunnen er zeker van zijn dat een kwalificatie van de University of Waikato ze oproept voor waar de wereld naartoe gaat.

 • 266 - QS World University Rankings 2020, een verbetering van 135 plaatsen in zes jaar
 • 72e in de wereld voor onderzoekskwaliteit en impact - QS World University Ramkings 2020
 • Acht vakgebieden die in de top 300 van de wereld zijn gerangschikt (QS World University Rankings by Subject 2020).

60234_2.png

Waarom Waikato anders is

 • Onze kleinere klassen bieden studenten een-op-een leermogelijkheden van onze bekroonde docenten.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan praktisch leren en stages in alle programma's.
 • We hebben speciaal ontworpen masters 'programma's die kunnen worden afgerond in slechts 12 maanden voltijds onderzoek.
 • Studenten kunnen studeren op de campus in Hamilton of Tauranga en de meeste van onze programma's zijn beschikbaar om elk jaar in maart of juli te starten. In november en januari zijn er ook gecondenseerde cursussen van zes weken die studenten kunnen helpen om vooruit te komen in hun studie.

Ga voor meer informatie naar waikato.ac.nz of stuur een e-mail naar [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Opgericht: 1964
 • Locatie: Hamilton
 • Studentenpopulatie: 12.500

Locaties

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Vragen