Keystone logo
The University Of Aizu

The University Of Aizu

The University Of Aizu

Invoering

Take The World By Surprise

Je kunt de volgende persoon zijn die de wereld verovert

The University Of Aizu is de eerste universiteit in Japan die zich uitsluitend toelegt op informatica en engineering. Computerwetenschappen en engineering is een veelbelovende en geavanceerde discipline met brede toepassingen en wordt een kern voor technologie met betrekking tot kennisproductie. Met het basisprincipe: "Beginnend met lokale gemeenschappen naar de wereld" en "kennis van de mensheid vooruit helpen" (doorbraken maken die bijdragen aan de vrede en welvaart van de mensheid), heeft The University Of Aizu onderzoek en onderwijs in informatica en engineering uitgevoerd om de wereld te leiden sinds de opening van de universiteit, met een groter aantal niet-Japanse docenten die opmerkelijke onderzoeksresultaten hebben behaald dan enige andere universiteit in Japan.

Over UoA

  1. Zorgt voor talent dat leiderschap zal uitoefenen in de kennismaatschappij.
  2. Zorgt voor computerwetenschappers en hoog opgeleide computeringenieurs die 'kennis' voor het nieuwe tijdperk zullen creëren en exploiteren.
  3. Heeft eersteklas faculteitsleden uit bijna twintig landen over de hele wereld.
  4. Biedt een uitstekende computeromgeving die niet is geëvenaard door andere universiteiten.
  5. Opent voor de wereld, waar Engels als gemeenschappelijke taal wordt gebruikt.
  6. Bevordert de latente grenzeloze creativiteit van studenten door kritisch denken te ontwikkelen en hun nieuwsgierigheid te waarderen, vrij van vooropgezette ideeën.

Institutionele doelen

Kennis voor de mensheid bevorderen De missie van The University Of Aizu is "kennis van de mensheid vooruit helpen", of met andere woorden, om ontdekkingen en uitvindingen te doen die bijdragen aan de vrede en voorspoed van mensen. The University Of Aizu belooft onze studenten op de eerste plaats te zetten en om resultaten te produceren die hoog geëvalueerd zullen worden in de academische wereld, met innovaties voor duurzame groei van Fukushima Prefecture, Japan en de wereld. Het motto van de universiteit is "Shine as Pioneers" met nieuwsgierigheid, dromen en een uitdagende geest.

Unieke karaktereigenschappen

Toonaangevende computer science-onderwijs

The University Of Aizu heeft een op UNIX gebaseerd systeem zoals Mac, Linux en Solaris aangepast voor zijn basale computeromgeving om de zichtbaarheid van informatie over interne operaties en hoge algehele prestaties, inclusief netwerkstroom, te garanderen en een stabiele onderwijs- en leeromgeving te realiseren. Machines en apparatuur die worden gebruikt in Computer Exercise Rooms en Hardware Workshops worden om de drie jaar vervangen. De meeste laboratoria en computers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Internationaal milieu

Wereldklasse en Top-level Faculteit aangeworven van over de hele wereld

Als resultaat van internationalisering gepromoot aan The University Of Aizu sinds zijn oprichting, hebben we uitstekende personen uit Japan en het buitenland gerekruteerd, en gezocht naar uitstekende faculteit door hun prestaties in hun respectieve velden te bekijken door middel van gedetailleerde examens, en dit resulteerde in ongeveer 40% van de faculteit die niet-Japans is. We hebben ook gezamenlijk onderzoek gestimuleerd met overzeese universiteiten. Overeenkomsten met meer dan 80 universiteiten en onderzoeksinstituten over de hele wereld zijn afgerond.

Hoge werkgelegenheidsgraad

Gemiddeld werkgelegenheidspercentage bereikt bijna 100%

onze afgestudeerden werken elk jaar met bijna 100%. Veel van onze studenten, zowel Japans als internationaal, krijgen vacatures en werken bij bekende Japanse bedrijven op verschillende gebieden, met name softwareontwikkeling, elektronica en communicatietechnologie en netwerkdiensten. Onze medewerkers kunnen persoon-tot-persoon instructie geven over loopbaanontwikkeling, en vaardigheden voor het zoeken naar banen voor studenten. Daarnaast worden personen die verantwoordelijk zijn voor de werkgelegenheid van toonaangevende bedrijven en relevante specialisten uit werktijdschriften uitgenodigd op onze werkgelegenheidsvergaderingen.

Een toegang tot de wereld

De internationale kenmerken van onze universiteit zijn niet alleen te danken aan onze internationale onderzoekers, maar ook aan een schat aan mogelijkheden voor studenten om leidende rollen in de wereld te spelen. Studenten krijgen de mogelijkheid praktische kennis te verwerven door stages bij te wonen in Japanse en buitenlandse bedrijven, wedstrijden en wedstrijden.

Website van The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Geavanceerde ICT Global-programma

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Introductie over de Unviresity van Aizu

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Locaties

  • Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref., 965-8580, Aizuwakamatsu

Vragen