Keystone logo
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Invoering

Opgericht door Fabrizio Serafini, ervoer hij professioneel, met veel successen op zijn naam in de bestuurlijke sector. up level Sinds 1995 heeft hij op zijn naam staan ​​de meest interessante huizen menselijke geschiedenis op het gebied van opleiding en hyper-specialisatie. 200Settore / EA Activiteit:: 37 ontwerpen en uitbetalingen van Master Post Graduate, en niet, en de opleiding en bijscholing Professional in 2004 het ISO 9001 verwierf hij. In 2009 Accreditatie door de regio Lazio. In 2011 Accreditatie door de regio Lombardije.

Een training missie die tot uiting komt in de markt en het wordt waardevol referentiepunt voor bedrijven die willen in hun biologische hoogopgeleide professionals in staat om leidinggevende posities en verantwoordelijkheden onafhankelijk te vullen op te nemen.

De beste professionals groeien hier

Een level omhoog, letterlijk vertaalt om te groeien, te verbeteren, tot en met het niveau. Up niveau, School of Management, betekent dat nog steeds het meest, het is om te worden. Up niveau, omdat het zich richt op training, het vervullen van zijn missie in de meest diepgaande en nobele betekenis van het woord: om vorm te geven een nieuwe manier van zijn, aan de theoretische en empirische kennis over te dragen aan een nieuwe manier van handelen te creëren. Oefening die goddelijke deugd informatief Dante voorbehouden aan de geleerde en verstandige meesters van het oude Griekenland.

Up level het doet het het derde millennium, met exact dezelfde volgorde. Trein individuen in staat om de voltooiing van het leertraject en in de praktijk de leer ontvangen zetten.

Zich baserend op Uplevel betekent investeren in hun professionele ontwikkeling

Waarom Up level, school gebaseerd op de meest moderne onderwijs patronen en specialisaties, het is een ontmoetingsplaats en ervaringsleren van het hoogste niveau, die gericht zijn op een specifieke doelgroep en veeleisend. Studenten, afgestudeerden en professionals die al aan de gang zijn gericht op het maximaal niveau van toegevoegde waarde aan hun professionaliteit te geven. Bedrijven streven naar omhoog niveau, omdat ze weten dat de school om te worden uitgevoerd in naam van de totale kwaliteit, efficiëntie en resultaten.

Locaties

  • Piazza Carità 32, 80134, Naples

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

  • Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

Vragen