Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Invoering

Van Andel Institute begon met een visie: de menselijke gezondheid verbeteren.

Opgericht door de familie Van Andel in 1996, herbergt het Instituut nu meer dan 400 wetenschappers, onderwijzers en ondersteunend personeel - ieder van ons is diep verbonden met het werk dat we doen en wordt gedreven door een dringende wens om een verschil te maken.

Elke dag werken we samen in de voorhoede van de fundamentele en translationele wetenschap bij het nastreven van baanbrekende behandelingsstrategieën voor kanker, Parkinson en andere ziekten. Door middel van gedeelde waarden en een ondernemersgeest stimuleren we innovatie om de impact van ontdekking te vergroten en kritische vragen voor onze wereld te beantwoorden.

Wij geloven dat de hoop voor morgen leeft in de studenten van vandaag. Onze Graduate School biedt een rigoureuze, onderzoeksintensieve Ph.D. programma dat leiders in moleculaire en cellulaire biologie ontwikkelt. Onze op onderzoek gebaseerde benaderingen voor K-12-onderwijs helpen klaslokalen te creëren waar nieuwsgierigheid, creativiteit en kritisch denken gedijen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Vragen