Keystone logo

Visible Music College

A logo

Invoering

VISIE

Zichtbaar Music College is een wereldwijde, spirituele gemeenschap van musici, technici, zakelijke professionals en opvoeders ten dienste van de Kerk en de samenleving met onze collectieve energie en talent, het bevorderen van een klimaat van creativiteit, aanbidding, en innovatie in de artistieke inspanningen voor de glorie van God.

MISSIE

Zichtbaar Music College traint en uitrust musici, technici en zakelijke professionals in de ambachtelijke en christelijk karakter, voor een effectieve dienst in de muziek industrie en in de kerk.

SPIRITUELE | PROFESSIONAL | Academicus.

Zichtbaar Music College is op de kruising van de geestelijke, professionele en academische. Onze drie bacheloropleidingen bieden een rigoureuze onderwijs in de muziek business, muziek productie en muziek, het uitrusten van onze studenten voor een effectieve dienst in de muziekindustrie en de kerk. Wij zijn van mening dat de christelijke muzikanten, producers, managers en professionals uit de industrie en in gelijke mate moet worden ontwikkeld op deze drie gebieden aan succes in het leven, carrière en de bediening vinden. Onze opzettelijk kleine kunstenaar gemeenschappen zijn gericht op een evenwichtige geestelijke, professionele en academische groei.

GLOBAL

Uniek in het hoger onderwijs

Gelanceerd in Memphis, Tennessee in 2000, de visie van Visible Music College is uniek in het hoger onderwijs. De focus ligt op het creëren van kleine, opzettelijke kunstenaar gemeenschappen over de hele wereld dat de groei in drie belangrijke gebieden te benadrukken: spiritueel, professionele en academische.

Zichtbaar uitgebreid naar Chicagoland in 2014 en Dallas in 2015 als onderdeel van de president en oprichter Ken Steorts' 2020 × 2020 vision - 20 locaties in 20 steden dienen 2.020 studenten in 2020. Van Sarah Simmons (NBC's The Voice) naar indie lievelingen Carolina Story, Zichtbare alumni zijn in de hitlijsten, in de studio en het maken van een effect in de kerk.

Academic Overzicht

Zichtbaar Music College is een geïntegreerde opleiding ervaring die daagt studenten uit om spiritueel te groeien, professioneel en academisch tijdens een geaccrediteerde bacheloropleiding. Elke opleiding bestaat uit een kern van de Bijbel, theologie, en het ministerie cursussen. De integriteit van de spiritualiteit van de student is fundamenteel voor professionele ontwikkeling, zoals de Thora informeert hoe te verhouden tot de Schepper en Zijn schepping-met name hoe men moet reageren op de uitnodiging van de Schepper om doordachte, creatieve en biddend betrokkenheid in de muziek industrie en de Kerk . Zowel de spirituele en professionele ontwikkeling worden benadrukt door de strenge college-niveau curriculum.

Filosofisch, de “Waarom” (spiritualiteit) voorafgaat aan de "welk beroep) en “Hoe” (academici). Alle drie groeigebieden zijn vertegenwoordigd in de naam van de hogeschool:

Zichtbaar Music College

  • geestelijk
  • Professioneel
  • Academische

De geïntegreerde opleiding wordt ervaren door onderdompeling, en investeringen.

Locaties

  • 200 Madison Ave , 38103, Memphis

Vragen