Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Invoering

College is meer dan alleen een diploma. Het is een investering in je toekomst.

De zeven vrije kunsten zult u zich Wartburg ontvangt kun je niet alleen winnen van het vereist van uw gekozen gebied van studievaardigheden, maar ook het kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om de ethiek van de besluitvorming en de betrokkenheid van de gemeenschap, effectieve communicatie, culturele competentie te verkennen, en samenwerking.

Onze Missie

Wartburg College is gewijd aan uitdagende en verzorgende studenten voor het leven van leiderschap en service als een pittige uitdrukking van hun geloof en leren.

onze Identiteit

Wartburg College is een liberal arts college van de Lutherse Kerk (ELCA). Je hoeft niet te Lutherse, of zelfs christen te zijn, om de manier waarop een Wartburg opleiding zal u helpen betekenis en het doel van je leven te ontdekken waarderen.

Veel hogescholen werken vanuit een gemeenschappelijk geloof of verklaring van geloof waar het geloof wordt opgelegd. Andere hogescholen houden geloof van de gemeenschap leven volledig. Bij Wartburg College, maken we gebruik van de lutherse benadering van onderwijs, die gemeenschap is opgebouwd rond een levendige en inclusieve gesprekken van geloof en leren.

Martin Luther, die de Reformatie in 1517 ontstond, was zowel een dominee en een professor aan de universiteit. Hij worstelde met de grote vragen van het leven en hoe het geloof zou de wereld echt veranderen om ons heen. Door onze Lutherse theologisch perspectief, willen wij u ook worstelen met deze grote vragen als je werkt door je vier jaar Wartburg. Wij nodigen en gesprekken met mensen van verschillende achtergronden en met verschillende spirituele perspectieven aan te moedigen. Op zijn beurt zal u meer vertellen over je eigen overtuigingen en waarden te leren.

Ontdek je Calling

Wartburg College helpt studenten te ontdekken en te beweren dat hun roepingen-aansluiting van hun leren met geloof en waarden, hun begrip van zichzelf en hun gaven, hun kijk op het leven en de toekomst, en de mogelijkheden voor deelname in de kerk, de gemeenschap en de grotere samenleving doelbewust en zinvolle manieren.

Academische Fast Facts

Gemiddelde klasgrootte: 17 Student-faculteit ratio: 11: 1 Full-time faculteit: 104 Gerangschikt faculteit met de hoogste graad in de discipline: 99% Begiftigd faculteit posities: 2 onderscheiden stoelen, 11 bijzondere leerstoelen, 1 onderscheiden leerstoelen, 4 begiftigd leerstoelen.

Populairste Majors

1 Business Administration 2 Biologie 3 Basisonderwijs 4 Journalistiek en Communicatie 5 Music Education

Internationale erkenning

Een van de vijf colleges aan de Washington Centrum inaugurele Higher Education Civic Engagement Award ontvangen voor de service-learning en betrokkenheid van de gemeenschap. Nationaal geclassificeerd door de Carnegie Stichting voor de vooruitgang van Onderwijs als een van de 12 uitsluitend baccalaureaat hogescholen die ervaringsleren en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen. Genoemd acht opeenvolgende keer naar de voorzitter van de Higher Education Vrijwilligerswerk Honor Roll, drie keer "met onderscheiding," als erkenning voor vrijwillige inspanningen van Wartburg studenten. Een van de slechts zes Iowa hogescholen opgenomen in de 2014-15 Colleges van onderscheid, dat scholen die hun toewijding hebben aangetoond erkent "die zich bezighouden studenten, groot onderwijs, levendige gemeenschappen en succesvolle resultaten." Wartburg werd gerangschikt 16e in de natie voor de korte termijn studie in het buitenland in de Open Doors Report 2014, uitgevoerd in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken het bureau van onderwijs en cultuur. Inbegrepen in Washington Monthly beste liberal arts college ranking voor zijn bijdrage aan het algemeen belang door middel van sociale mobiliteit, onderzoek en service. Winnaar van NetImpact's 2012 "Small Steps, Groot wint Challenge ', een nationale wedstrijd tussen universiteiten en hogescholen het belonen van sociale en milieu-acties. Gerangschikt in de Princeton Review als een van de beste universiteiten in de regio Midwest. Vermeld in Peterson's Top Colleges van Wetenschappen onder 200 scholen met een uitstekende programma's in wetenschap en wiskunde. Een van de twee colleges in Iowa op nationaal niveau te worden erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding voor het basisonderwijs programma. Onder de eerste-tier Best National Liberal Arts Colleges in de ranglijst van US News and World Report. Gerangschikt nr 7 tussen nationale universiteiten en liberal arts colleges door US News and World Report als een "overperformer" in slagingspercentages voor studenten uit gezinnen met een laag inkomen. Inbegrepen in Money Magazine's "best colleges" ranking. Het programma Wartburg "Community Builders" werd bekroond met een MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate in vier jaar!

Wat is een slagingspercentage?

Dit kan een bijzonder verwarrend concept. Kortom, dit is het percentage studenten dat daadwerkelijk een diploma in de instelling te voltooien. De meeste rapporten zullen online een 6 jaar afstuderen tarief, dat is het percentage van de voltijdse studenten ontvingen hun bachelordiploma binnen zes jaar, waarbij de gemiddelde lengte van een undergraduate onderwijs aan vele universiteiten is geworden tonen. Dit is niet waar bij Wartburg College.

93% van onze afgestudeerden klaar met hun diploma in vier jaar. Van de full-time studenten die ten Wartburg gestart, zal 63% van hun diploma aan Wartburg, die wordt beschouwd als een zeer hoog slagingspercentage te voltooien. In de afgelopen 10 jaar, heeft Wartburg afstuderen tarieven zo hoog als 70% had.

Waarom vergelijk vijf jaar bij openbare scholen tot vier jaar bij Wartburg?

De realiteit voor veel studenten is het zal vier-en-een-half tot vijf jaar of meer om een ​​diploma op een openbare school te verdienen, volgens de nationale statistieken. Bij Wartburg, 93 procent van onze afgestudeerden vullen hun diploma in vier jaar.

Locaties

  • 100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Vragen