Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Invoering

Westlake University is een nieuw type onderzoeksgerichte universiteit van hoge kwaliteit, gevestigd in de historische Chinese stad Hangzhou - een prachtige stad die in heel Azië bekend staat om zijn lange geschiedenis, rijke cultuur, schone kunsten en prachtige landschappen. Onze universiteit is opgericht door vooraanstaande, wereldwijd gerespecteerde wetenschappers en geleerden. We zijn hard op weg een toonaangevende universiteit te worden voor wetenschap, techniek en innovatie. Bij Westlake leggen we de nadruk op academische vrijheid, excellentie in onderzoek, interdisciplinaire betrokkenheid en internationale samenwerking. We zijn toegewijd aan het bouwen van een echt internationale, onderzoeksgerichte universiteit van wereldklasse.

De lessen aan de Westlake University worden in het Engels gegeven. We bieden momenteel Ph.D. programma's in biologie, scheikunde en elektronische wetenschap en technologie en een gezamenlijke Ph.D. programma in de natuurkunde aan de Fudan University. Onze niet-gegradueerde programma's in biologische wetenschappen, scheikunde, natuurkunde, elektronische en informatie-engineering en materiaalwetenschap en -techniek bieden dezelfde middelen en academische vrijheid als onze afstudeerprogramma's en stellen studenten in staat samen te werken in toonaangevende laboratoria naast afgestudeerde studenten en van wereldklasse facultaire adviseurs.

Daarnaast geloven we in het betaalbaar maken van hoger onderwijs voor elke Westlake University student. We bieden een verscheidenheid aan beurzen, beurzen en werkgelegenheid op de campus aan alle afgestudeerde en niet-gegradueerde studenten.

Ga internationaal, ga naar het buitenland

Go International

Het doel van Westlake University is om 50% binnenlandse en 50% internationale studenten te werven voor alle niet-gegradueerde programma's om een echt internationale studieomgeving te creëren.

Onze Ph.D. programma's werven studenten uit de beste wereldwijde masterprogramma's.

Naar het buitenland gaan

Naast je internationale ervaring in China, moeten alle niet-gegradueerde studenten een semester of een volledig academisch jaar doorbrengen aan een van onze 19 partneruniversiteiten in het buitenland. We hebben buitenlandse studieprogramma's opgezet met toonaangevende universiteiten in Noord-Amerika, Australië, Europa en Azië, waaronder UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University in Jeruzalem en nog veel meer.

doctoraat studenten worden aangemoedigd om in kortetermijnprogramma's in het buitenland te studeren of hun onderzoek te presenteren op internationale academische onderzoeksconferenties en -fora. Er zijn voldoende financieringsmogelijkheden voor afgestudeerde internationale ervaringen.

Locaties

Locaties
  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Vragen