Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Invoering

Westlake University is een nieuw type onderzoeksgerichte universiteit van hoge kwaliteit, gevestigd in de historische Chinese stad Hangzhou - een prachtige stad die in heel Azië bekend staat om zijn lange geschiedenis, rijke cultuur, schone kunsten en prachtige landschappen. Onze universiteit is opgericht door vooraanstaande, wereldwijd gerespecteerde wetenschappers en geleerden. We zijn hard op weg een toonaangevende universiteit te worden voor wetenschap, techniek en innovatie. Bij Westlake leggen we de nadruk op academische vrijheid, excellentie in onderzoek, interdisciplinaire betrokkenheid en internationale samenwerking. We zijn toegewijd aan het bouwen van een echt internationale, onderzoeksgerichte universiteit van wereldklasse.

De lessen aan de Westlake University worden in het Engels gegeven. We bieden momenteel Ph.D. programma's in biologie, scheikunde en elektronische wetenschap en technologie en een gezamenlijke Ph.D. programma in de natuurkunde aan de Fudan University. Onze niet-gegradueerde programma's in biologische wetenschappen, scheikunde, natuurkunde, elektronische en informatie-engineering en materiaalwetenschap en -techniek bieden dezelfde middelen en academische vrijheid als onze afstudeerprogramma's en stellen studenten in staat samen te werken in toonaangevende laboratoria naast afgestudeerde studenten en van wereldklasse facultaire adviseurs.

Daarnaast geloven we in het betaalbaar maken van hoger onderwijs voor elke Westlake University student. We bieden een verscheidenheid aan beurzen, beurzen en werkgelegenheid op de campus aan alle afgestudeerde en niet-gegradueerde studenten.

Ga internationaal, ga naar het buitenland

Go International

Het doel van Westlake University is om 50% binnenlandse en 50% internationale studenten te werven voor alle niet-gegradueerde programma's om een echt internationale studieomgeving te creëren.

Onze Ph.D. programma's werven studenten uit de beste wereldwijde masterprogramma's.

Naar het buitenland gaan

Naast je internationale ervaring in China moeten alle studenten een semester doorbrengen aan een van onze 21 partneruniversiteiten in het buitenland. We hebben studieprogramma's in het buitenland opgezet met toonaangevende universiteiten in de VS, het VK, Canada, Australië en Israël, waaronder UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University in Jerusalem en nog veel meer.

doctoraat studenten worden aangemoedigd om in kortetermijnprogramma's in het buitenland te studeren of hun onderzoek te presenteren op internationale academische onderzoeksconferenties en -fora. Er zijn voldoende financieringsmogelijkheden voor afgestudeerde internationale ervaringen.

Campusfuncties

Over Westlake University

Doe mee met inspirerende mensen

Bij Westlake Universityleer je van en word je begeleid door onze docenten van wereldklasse. Meer dan 95% van onze professoren is afkomstig van eersteklas universiteiten, waaronder MIT, Caltech, UC Berkeley en Stanford. Bovendien heeft al ons senior management gestudeerd en/of functies bekleed bij gerenommeerde instellingen zoals Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC en KTH Royal Institute of Technology (Zweden). Je werkt en werkt samen met deze briljante wetenschappers en ingenieurs die onze wereld veranderen. Je wordt ook omringd door enthousiaste medestudenten die uitdagingen zoeken op academisch gebied, persoonlijke groei en culturele avonturen. Bij Westlake maak je vrienden voor het leven en kom je in contact met toekomstige leiders.

Een community voor toekomstige leiders

Westlake University is een intieme, ondersteunende en diverse gemeenschap. Verschillende belangen en oorzaken worden vertegenwoordigd door meerdere soorten studentengroepen, waardoor individuen op hun eigen manier kunnen verkennen, creëren en leiden. We hopen iedereen een boeiende, opwindende en inspirerende studentenervaring te bieden.

Onze campus

Onze prachtige campus is ontworpen door het gerenommeerde Duitse bureau HENN GmbH en is een van de meest duurzame en multifunctionele campussen ter wereld. Onze campus beschikt over 300 ultramoderne onafhankelijke laboratoria, 13 innovatieplatforms en zes gedeelde onderzoeksfaciliteiten. Onze hoofdcampus ligt in het hart van een zich uitbreidende universiteitsstad, tussen een belangrijk technologiecentrum en oude historische ruïnes, theeplantages en het UNESCO-werelderfgoed Westlake.

  Locaties

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Vragen