Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Invoering

Welkom in Wittenborg

Wij zijn een unieke business school waar " Better Yourself, Better Our World " ons motto is.

Bij Wittenborg is onze missie : het bevorderen van excellentie in het onderwijzen en leren van internationaal zakendoen en management, evenals het creëren van de beste omgeving voor studenten en medewerkers, waar internationalisering, diversiteit en ethiek de basis vormen voor succesvol toegepast, op onderzoek gebaseerd wereldwijd leren.

Met onze hoofdcampus in Apeldoorn, introduceren we studenten bij organisaties in de omgeving en regio, waardoor de economie, het culturele en sociale klimaat in de regio wordt verbeterd. Onze locatie in Amsterdam stelt ons in staat om internationale ondernemers die naar Nederland komen te ondersteunen met een op maat gemaakt, ondernemend bachelorprogramma. Betreed Wittenborg en u komt terecht in een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte organisatie die werkt in een diverse en multiculturele omgeving, waarin meer dan 100 nationaliteiten samen werken, studeren, innoveren en socialiseren. Bij Wittenborg geloven we dat leren een plezierig proces moet zijn dat je in staat stelt je doelen en ambities te ontwikkelen, en je de constante ondersteuning en de vereiste studiedruk biedt om die doelen te bereiken.

Afgestudeerden in Wittenborg zijn wereldburgers; ze voeden respect en hebben een gevoel van voldoening. Ze hebben ambitie ontwikkeld en zijn trots op uitmuntendheid. Ze zijn onze grootste ambassadeurs!

Onafhankelijk en internationaal

Op elk moment werken en studeren meer dan 100 nationaliteiten op de 2 locaties in Apeldoorn en in Amsterdam. Engels is de enige onderwijstaal in alle campussen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Duizenden zeer inzetbare afgestudeerden volgen sinds 1987 een loopbaan in Nederland en over de hele wereld.

drievoudig europees geaccrediteerd

Opleidingen worden erkend en geaccrediteerd door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (NVAO), ook door FIBAA (Duits, Zwitsers en Oostenrijks) en de University of Brighton (VK).

Glokaal en lokaal engagement

Bedrijfsbezoeken, real-life projecten, stage en gastsprekers: veel lokale en regionale contacten met de overheid, bedrijven en organisaties. Wereldwijd denken, maar lokaal handelen.

onderzoeksomgeving

Opzetten en uitvoeren van regionale, Europese en internationale projecten bij het Kenniscentrum, op gebieden als duurzaamheid, technologie, sociale innovatie, onderwijs & gezondheidszorg.

klantgerichte aanpak

Een persoonlijke benadering, familiaire omgeving en persoonlijke begeleiding, begeleiding en ondersteuning. Bij de meeste programma's kunnen studenten 6 keer per jaar starten en afstuderen.

.

Onderwijs aanpak

alt = "De onderwijsfilosofie van Wittenborg is om het echte leven te stimuleren in haar benadering van het onderwijs. Ons gedifferentieerde programma, dat traditioneel kennisgestuurd onderwijs combineert met de ontwikkeling van vaardigheden en competenties, leidt tot een beroepsopleidingssituatie waarin studenten hun sterke en zwakke punten kunnen ontdekken - voortbouwen op het eerste en verbeteren van het laatste.

  • alt = "Wittenborg-studenten leren de omgeving waarin ze zich bevinden identificeren en passen zich daaraan aan.
  • alt = "Wittenborg-studenten zullen leren zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Locaties

  • Laan van de Mensenrechten 500

  • Piet Heinkade 55

Vragen