Keystone logo

28 PhD Opleidingen in Algemene studies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Algemene studies
Vakgebieden
  • Algemene studies (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Algemene studies

De hoogst behaalde academische prestatie, Doctor of Philosophy (PhD), geeft aan dat de persoon die het heeft verdiend de titel "doctor" verdient in zijn of haar gekozen academische carrière. Typisch, deze graad omvat zowel cursussen en gewijd onderzoek en kan tot 10 jaar duren om te verdienen.

Wat is een PhD in General Studies? Hoewel veel scholen en universiteiten een bachelorgraad in algemene studies aanbieden, vanwege het ontbreken van een specifiek vakgebied, is het niet zo dominant op het doctoraatsniveau. Dat betekent echter niet dat er geen opties beschikbaar zijn om dit diploma te behalen. Sommige instellingen zullen een doctoraat in algemene studies aanbieden en anderen zullen iets dergelijks aanbieden, zoals een interdisciplinair doctoraat. Een interdisciplinaire graad omvat cursussen en onderzoek naar een breed scala van onderwerpen, van vrije kunsten tot harde wetenschappen zoals biologie of scheikunde.

Vanwege het niveau van personalisatie en maatwerk, put een algemeen studieprogramma uit vele vaardigheden. Alle promovendi zullen het vermogen nodig hebben om intensief te onderzoeken, evenals een hoge graad van discipline en toewijding om complexe problemen duidelijk te communiceren. Deze vaardigheden zijn een goed voorteken voor hen die op zoek zijn naar een carrière in onderzoek en verder leren.

Het kan moeilijk zijn om de kosten van een PhD-programma in algemene studies te schatten vanwege de inherente aard ervan, maar de kosten zullen verschillen van programma tot programma en van land tot land. Meestal duurt een doctoraat vijf tot acht jaar om te voltooien.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van een doctorsgraad in algemene studies zijn meestal onderzoeksgericht, met de bereidheid om hun groei in het onderwijs en de academische wereld voort te zetten. Het is niet ongebruikelijk voor iemand met dit diploma om door te gaan als docent, professor of zelfs auteur op expertniveau op dit gebied. Naast academici zijn een veld- of laboratoriumonderzoeker, een consultant op bedrijfs- of non-profitorganisatie of een data-analist alle mogelijkheden.

Niet alle PhD-verlenende instellingen bieden algemene studies aan, maar ze kunnen lokaal, wereldwijd en online worden gevonden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.