Keystone logo

28 PhD Opleidingen in Technologiestudies Automatisering 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Technologiestudies
  • Automatisering
Vakgebieden
  • Technologiestudies (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Technologiestudies Automatisering

Een PhD-programma richt zich op het verbeteren van de beheersing van een bepaald onderwerp. Personen met een dergelijke graad hebben hun proefschrift over een gekozen studiegebied voltooid en hebben hiervoor volledig origineel onderzoek gebruikt.

Wat is een doctoraat in automatisering? In dit programma kunnen deelnemers hun onderzoek uitvoeren in een verscheidenheid aan stimulerende omgevingen, waaronder state-of-the-art laboratoria in industrieën zoals biomimetrie, bio-robotica, protheses en nanotechnologie. Tijdens hun onderzoek kunnen deelnemers innovatief en origineel onderzoek ontwikkelen, dat ze later kunnen beschrijven in een peer-reviewed en gepubliceerd artikel of tijdschrift. Individuen kunnen worden uitgerust met het vermogen om complexe problemen te analyseren, te beoordelen en op te lossen, aangezien ze betrekking hebben op het ontwerp en de ontwikkeling van systemen en componenten voor biomedische toepassingen.

Individuen die afstuderen van dit programma kunnen een aantal wenselijke en interdisciplinaire vaardigheden bezitten, inclusief maar niet beperkt tot de mogelijkheid om veelsoortige kwesties diepgaand te analyseren, strategische probleemoplossende vermogens en een theoretisch begrip van complexe problemen. Elk van deze eigenschappen kan hen goed van pas komen bij verdere studies en het leven.

De kosten van een doctoraat hangen allemaal af van een aantal factoren, waaronder de locatie van de school en het programma. Een persoon moet met een adviseur over kosten spreken voordat hij zich aanmeldt.

Afgestudeerden van dit programma kunnen succes vinden op een aantal spannende gebieden, waaronder onderzoek en ontwikkeling, automotive, engineering, biomedische, farmaceutische, medische apparatuur, energie en overheid. Mogelijk worden ze softwareontwikkelaars, robotica-engineers, verkoopingenieurs, operators of elektromechanische technici. In hun gekozen positie kunnen individuen zich richten op het helpen van organisaties bij het ontwikkelen van processen en procedures voor een veiligere en meer gestroomlijnde engineering en productie. Ze kunnen dagelijks onderzoek uitvoeren en gedetailleerde rapporten aan ingenieurs verstrekken.

Veel instellingen bieden een doctoraat in automatisering aan, maar waar een persoon uiteindelijk zijn of haar diploma behaalt, hangt alles af van locatie, budget en tijdsbeperkingen. Online cursussen bieden de meeste flexibiliteit, waardoor ze een handige optie zijn voor diegenen die werken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.