Keystone logo

6 PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Aziatische Studies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Aziatische Studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Aziatische Studies

Het verkrijgen van een Doctor of Philosophy (PhD) biedt studenten de mogelijkheid tot het hoogste niveau van academische prestaties en erkenning als een specialist op specifieke vakgebieden. Deze graad legt veel nadruk op uitgebreid onderzoek en draagt ​​nieuwe informatie bij aan het veld.

Wat is een doctoraat in Aziatische studies? Een PhD in Aziatische Studies is een diploma dat studenten met onderwijs en kennis over Aziatische cultuur, religie en samenleving, zowel in het heden als verleden, mogelijk maakt. Over het algemeen leren studenten die deelnamen aan dit programma verschillende onderwerpen, waaronder taal en literatuur, film, geschiedenis en politiek, en bedrijven in Aziatische landen. Studenten zullen vaak oude teksten bestuderen en werken met archiefmateriaal om echt de culturele betekenis van hun studie te begrijpen. Tegelijkertijd kunnen studenten zich specialiseren in een bepaald interessegebied, zoals taalkunde of bedrijfskunde.

Met het brede scala aan gebieden om zich te specialiseren, bereidt een PhD in Aziatische Studies studenten voor op het opdoen van taalvaardigheden van het land dat ze bestuderen. Hierdoor schieten hun communicatieve vaardigheden omhoog, zowel mondeling als schriftelijk. Ze maken ook gebruik van sterk onderzoek en kritische denkvaardigheden, evenals culturele gevoeligheid, die allemaal nuttig zijn op verschillende gebieden.

De duur van het behalen van een doctoraat in Aziatische studies ligt tussen vijf en zeven jaar, waarbij de variabele kosten afhankelijk zijn van de school. Een persoon moet er altijd voor zorgen dat het aangeboden programma aansluit op zijn of haar behoeften.

Een PhD in Aziatische Studies opent vele spannende en vervullende loopbaantrajecten. Er is natuurlijk de mogelijkheid om op universitair niveau les te geven als hoogleraar. Andere opties zijn het onderwijzen van Engels als vreemde taal, werken als tolk of vertaler en werken in buitenlandse bedrijven of politieke kantoren in het buitenland. Een individu kan er ook voor kiezen om in een museum te werken en oude artefacten te beheren. De wereld is een onderling verbonden arena, en een graad in Aziatische Studies rust professionals toe om zich gemakkelijk bij de internationale beroepsbevolking aan te sluiten.

Het is belangrijk voor u om uw loopbaan en opleiding vooruit te helpen. Zoek voor hulp bij je selectieproces naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.