Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Economische studies Bankieren 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Economische studies
 • Bankieren
Vakgebieden
 • Economische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  PhD Opleidingen in Economische studies Bankieren

  Een Doctor in de wijsbegeerte is een van de hoogste academische prijzen die op de meeste universiteiten wordt aangeboden. De meeste doctoraatsprogramma's vereisen dat studenten een masterdiploma hebben behaald vóór registratie. Een doctoraat kan worden behaald in drie jaar voltijdstudie.

  Wat is een doctoraat in het bankwezen? Het is een academisch programma op hoog niveau gericht op de processen en procedures met betrekking tot bankieren. Cursussen kunnen zich richten op financiën, economie, klantenservice en andere principes die vereist zijn voor succesvol bankieren. De precieze cursussen die in dit soort onderwijs worden gevolgd, kunnen geavanceerd onderzoek in geld en bank-, bank- en financiële systemen, bankbeginselen, geschiedenis van bankieren in de wereld, principes en concepten voor zakelijk bankieren en bankwetgeving zijn. Sommige universiteiten bieden cursussen met onderzoek, lezingen, discussies en proefschriften aan.

  Een hoogstaande kijk op bankieren kan studenten helpen zich voor te bereiden op een academische of professionele carrière. De vaardigheden die door dit onderwijs worden opgedaan, zoals kwantitatieve vaardigheden, communicatie en leiderschap, kunnen afgestudeerden concurrerender aanvragers en snellere consumenten.

  Er zijn geen universele kosten voor een PhD-programma. Vaak is het lesgeld afhankelijk van de school, de locatie, het programma en de duur ervan. Als aanvragers een schatting willen krijgen, kunnen ze de universiteiten rechtstreeks vragen.

  Studenten die op doctoraatsniveau bankieren, zijn vaak bereid om een ​​leidende rol op zich te nemen in de sector. Sommige afgestudeerden kunnen deze opleiding gebruiken om professoren, effectenmakelaars, relatiebeheerders, corporate banking executives, financiële analisten, credit control managers, bankonderzoekers, statistici en leidinggevenden voor de klantenservice te worden. De eerdere onderwijs- en werkfuncties van wetenschappers kunnen een grote rol spelen in de loopbaan die ze na hun afstuderen kunnen volgen.

  Doctoraatsprogramma's worden online en op de campus aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Als je er klaar voor bent om meer te leren, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.