Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Economische studies Belasting 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Economische studies
 • Belasting
Vakgebieden
 • Economische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Economische studies Belasting

  Een PhD in de fiscaliteit kunnen ook worden voorgelegd aan en is vergelijkbaar met Accounting. Studenten die een doctoraat na te streven in de fiscaliteit moeten ontwikkelen van het onderzoek en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn voor het aanpakken van de huidige en toekomstige vraagstukken op het gebied van de belastingen.

  PhD in de fiscaliteit gaat vaak gepaard met een combinatie van cursussen en onderzoek. PhD in de fiscaliteit studenten zullen dergelijke cursussen zoals financiële verslaggeving, empirische methodologie en accounting onderzoek. Voorbeelden van onderwerpen van onderzoek zijn de effecten van de fiscale-geïnduceerde stimulansen voor bedrijven, en de economische impact van de federale regelgeving op boekhoudkundige informatie. Afgestudeerden met een PhD in de fiscaliteit gaan vaak op een carrière in de academische wereld, of een andere carrière, zoals de overheid onderzoeker, corporate accounting consultant, of een financieel analist.

  Als u geïnteresseerd bent in economie, financiën en accounting, vervolgens een doctoraat in de fiscaliteit kan de mate die u zoekt.Neem een ​​kijkje via de onderstaande opties en vind de universiteit met het programma voor jou!