Keystone logo

3 PhD Opleidingen in Talen Chinees 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Talen
 • Chinees
Vakgebieden
 • Talen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Talen Chinees

  Doorgaans erkend als het hoogste niveau van onderwijs dat een student kan behalen, is een Doctor of Philosophy of PhD een graad die sommige mensen na een masteropleiding volgen. Het vereist meestal een grondige proefschrift of proefschrift na uitgebreid onderzoek en studie en duurt drie tot zes jaar te verkrijgen.

  Wat is een doctoraat in het Chinees? Het behalen van een gevorderd diploma als dit bestaat uit diepgaand onderzoek in een bepaalde Chinese concentratie. Studenten die deelnemen aan dit postgraduate programma bestuderen vaak de fijne kneepjes van de taal, zoals syntaxis en uitspraak. Studies omvatten ook meestal gedetailleerde literatuuroverzichten, variërend van klassiek tot hedendaags, met een aantal concentraties gericht op geschiedenis, kunst of andere gebieden met betrekking tot de Chinese cultuur.

  Naast de hogere academische referenties leren de meeste deelnemers in dit type programma ook hoe ze tijd effectief kunnen beheren, innovatieve oplossingen voor problemen kunnen vinden en zowel verbaal als schriftelijk kunnen communiceren. Deze vaardigheden kunnen van toepassing zijn op elk gebied van het leven, professioneel of anderszins.

  Een doctoraat in het Chinees kan fluctueren in de prijs afhankelijk van het land, de school en de duur van het programma. Neem voor een goed begrip van de kosten die aan dit type onderzoek zijn verbonden contact op met mogelijke interessegebieden en vraag rechtstreeks naar toelatingen en collegegeld.

  Er zijn veel loopbaantrajecten die iemand met een doctoraat in het Chinees kan nastreven. Veel studenten gaan werken als tolken of vertalers. Anderen leren Engels aan Chinese studenten, terwijl anderen leraren in het secundair onderwijs, universiteitsprofessoren of onderzoeksassistenten worden. Nog anderen vinden regeringsposities als beleidsanalisten of adviseurs over internationale betrekkingen.

  PhD-programma's op dit specifieke gebied worden aangeboden door een aantal instellingen over de hele wereld. Sommige universiteiten staan ​​een studie buiten de campus toe, wat erg handig kan zijn voor diegenen die flexibiliteit op schema nodig hebben. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.