Keystone logo

19 PhD Opleidingen in Technologiestudies Computing 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Technologiestudies
  • Computing
Vakgebieden
  • Technologiestudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Technologiestudies Computing

Een doctoraat is een voortgezette opleiding die afgestudeerden helpt voorbereiden op een carrière in de privésector en in de academische wereld. Deze graad wordt erkend als een teken van hoge prestaties en kan leiden tot vooruitgang op een gekozen gebied. Een doctoraat staat bekend als een terminale graad in zijn vakgebied.

Wat is een PhD in computergebruik? Deze graad biedt een hoog niveau van instructie over een assortiment van onderwerpen met betrekking tot professionele computergebruik. Deze onderwerpen omvatten dergelijke leergebieden als hardware, software, de structuur en verwerking van soorten media, systeemontwerp, systeemontwikkeling en informatiebeheer. Degree-programma's omvatten over het algemeen een mix van onderzoek, hoorcolleges, onafhankelijke studie en een proefschrift vereiste.

Studenten die werken aan een PhD in Computing ontwikkelen vaak een hoog niveau van vaardigheden op verschillende computergerelateerde gebieden. Ze zullen ook uitstekende onderzoeksvaardigheden verwerven, evenals het vermogen om kritisch te denken. Deze vaardigheden zijn waardevol op de banenmarkt en worden ook overgedragen aan het persoonlijke leven in de vorm van superieure planning en organisatie.

De kosten van een PhD-programma variëren per instelling, land van studie, duur van het programma en verschillende andere factoren. Het is belangrijk voor aankomende wetenschappers om goed naar de aangeboden opties te kijken en om individuele scholen te bereiken voor meer complete informatie.

Afgestudeerden met een PhD in Computing zijn waarschijnlijk veel gevraagd voor een loopbaan op verschillende werkplekken. Ze kunnen mogelijk werken als academici, wetenschappers, onderzoekers en consultants voor particuliere bedrijven, denktanks, overheden en universiteiten. Specifieke titels die een beroep kunnen doen op afgestudeerden zijn onder andere applicatie-analist, IT-consultant, data-analist, onderzoeker, bibliothecaris, multimediaprogrammeur, ontwikkelaar van games en ontwikkelaar van applicaties.

Een programma voor een PhD in computergebruik wordt in veel landen over de hele wereld aangeboden. Deze programma's bevatten vaak een selectie van online leermogelijkheden, evenals traditionele klaslokalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.