Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Criminologie 2023

4 PhD Opleidingen in Criminologie 2023

Overzicht

Degenen die al beschikken over een bachelor's degree of een masterdiploma kunnen besluiten om de academische wereld opnieuw in te voeren en een doctoraat te volgen. Deze graden zijn onderzoeksgericht en zijn bedoeld om afgestudeerden een gespecialiseerde kennis van hun vakgebied te geven.

Wat is een PhD in Criminology? De meeste PhD-programma's in de criminologie zijn ontworpen om academische wetenschappers en leiders te produceren met een enorme kennis van juridisch beleid en hoe deze van toepassing is op verschillende settings. Studenten kunnen cursussen volgen in theorieën over rechtvaardigheid, gedrag van het recht, justitiële organisatie en administratie, misdaad- en misdaadbeleid, statistiek en onderzoeksmethoden. Naast het volgen van lessen, kunnen studenten criminologie ook veel tijd besteden aan onderzoek.

Hoewel ze een doctoraat in de criminologie volgen, kunnen studenten academische wetenschappers worden in hun vakgebied, waardoor ze de geloofwaardigheid van hun onderzoek naar voren kunnen schuiven. Studenten kunnen ook leren hoe ze een verschil kunnen maken in de ontwikkeling van beleid en hun managementvaardigheden kunnen verbeteren, waardoor ze echt carrière succes kunnen ervaren.

De tijd die nodig is om een ​​doctoraat in de criminologie af te ronden, kan van invloed zijn op hoeveel het kost om deze graad te behalen. Andere factoren, zoals of het programma persoonlijk is of online, evenals het collegegeld dat de school hanteert, kunnen van invloed zijn op de totale kosten.

Degenen die een PhD in Criminology behalen, kunnen op verschillende gebieden werken. Bijvoorbeeld, degenen met deze graad kunnen in een carrière stappen die te maken heeft met strafrechtelijke onderzoeken of correcties, werken als een wetshandhavingsagent of forensisch wetenschapper. Degenen met deze graad kunnen ook een loopbaan bij de overheid, overleg, onderzoek, beleidsvorming of de academische wereld veiligstellen, werken als adviseurs, advocaten, onderzoekers en professoren. Bovendien kunnen sommigen die dit diploma behalen, besluiten om als openbaar ambtenaar voor een openbaar ambt te verschijnen, terwijl anderen kunnen besluiten om voor een publieke of private organisatie te werken.

Een doctoraat in de criminologie kan leiden tot spannende ervaringen voor afgestudeerden. Online cursussen bieden kansen voor mensen met een baan of een anderszins druk leven. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Criminologie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat