Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Deeltjesfysica 2024

6 PhD Opleidingen in Deeltjesfysica 2024

Overzicht

Een doctoraat, ook bekend als een PhD, is een unieke opleiding en het hoogste niveau een student kan verdienen. Het gaat om drie of meer jaren van onafhankelijk onderzoek op een origineel onderwerp. Relatief weinig studenten proberen het niveau van de voortgezette academische werk dat vereist.

U vraagt ​​zich misschien af, wat is een doctoraat in de deeltjesfysica? Het programma leidt studenten met de kennis en vaardigheden met betrekking tot het beantwoorden van fundamentele vragen over de aard van de materie, massa en energie en hun relatie tot de asymmetrische materie-antimaterie geschiedenis van het heelal. Onderzoek onderwerpen zijn het bestuderen van de interacties van fundamentele deeltjes, uitvoering en evaluatie van deeltjes componenten en het ontwikkelen van software voor experimenten doeleinden. Afgestudeerden werken met een mentor om een ​​gedetailleerd onderwerp voor hun doctoraat project te kiezen.

Afgestudeerden van een PhD-programma te ontdekken vele voordelen in hun professionele en persoonlijke leven. Deze omvatten hoogontwikkelde mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.Ze nemen ook in publieksbereik, waaronder het werken met de media, die deelnemen aan de wetenschap evenementen en vrijwilligerswerk in lokale scholen.

Programma kosten variëren aanzienlijk tussen universiteiten. Geïnteresseerde studenten kunnen contact opnemen met scholen en verzoek informatie over vergoedingen en kosten verwachtingen.

Carrière voor afgestudeerden van dit programma vooral gericht op de academische wereld. Deze omvatten lectoraten, onderzoekers en laboratorium onderzoekers. Echter, een deeltjesfysica doctoraat ook een weg in de richting van een carrière buiten de natuurkunde onderzoek. Er zijn een verscheidenheid van posities in de regering, zoals congres wetenschap collega, die een goede pasvorm voor afgestudeerden. Ook wetenschapsbeleid adviseur en kredieten regisseur zijn twee andere banen studenten met een doctoraat in de deeltjesfysica zou willen verkennen.

Een verscheidenheid aan internationale opties bestaat voor PhD-programma's.Veel scholen bieden het grootste deel van hun lessen in afstandsonderwijs modules aan de drukke levensstijl van actieve professionals tegemoet te komen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
  • Deeltjesfysica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden