Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2024

4 PhD Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2024

Overzicht

Een Doctor in de wijsbegeerte (PhD) beloont een student met het hoogst mogelijke niveau van academische prestaties. Deze prestatie biedt erkenning voor het succes van een student in zijn of haar vakgebied en geeft blijk van toewijding aan het onderwerp, en het is beschikbaar voor verschillende onderwerpen.

Wat is een doctoraat in duurzame economische studies? Deze graad biedt studenten een opleiding die hen in staat stelt om oplossingen en programma's voor duurzame ontwikkeling in maatschappijen en gemeenschappen over de hele wereld te ontwikkelen en te ontwerpen. Typisch, individuen die aan dit programma deelnemen, kunnen cultureel diverse inhoud leren begrijpen en de best mogelijke oplossingen voor sociale en economische problemen onderzoeken. Studenten kunnen de traditionele praktijken van zakelijke organisaties leren, samen met de mogelijkheid om complexe regelgevingsregels te doorlopen. Presentaties en peer reviews kunnen studenten in staat stellen hun analytische en onderzoeksvaardigheden te verbeteren.

Individuen die werken aan een doctoraat in duurzame economische studies kunnen een breed scala aan vaardigheden opdoen. Kritisch denken en analytische vaardigheden zijn van onschatbare waarde bij het onderzoeken van de beste oplossingen voor problemen in de samenleving of organisaties. Presentatievaardigheden kunnen individuen in staat stellen duidelijk te spreken, een vaardigheid die belangrijk is in zowel persoonlijke als professionele omstandigheden.

Normaal gesproken in drie jaar tijd, zullen de kosten van een doctoraat in duurzame economische studies variëren, afhankelijk van de instelling die een individu kiest. Het maakt niet uit wat, het is belangrijk om het programma te onderzoeken en ervoor te zorgen dat het het juiste materiaal biedt.

Met een doctoraat in Sustainable Economic Studies kunnen individuen het personeel betreden als professionals op verschillende gebieden. Opties zijn onder meer werken voor een groen bedrijf om het bedrijf te ontwikkelen, terwijl het zich houdt aan de wettelijke richtlijnen en het ontwikkelen van economisch en milieubeleid voor ngo's of particuliere bedrijven. Er is ook de mogelijkheid om les te geven op universitair niveau. Steeds meer bedrijven hebben professionals met deze graad nodig om hun bedrijf te leiden door economische en milieuregelgeving.

Voor een doctoraat in duurzame economische studies zijn er universiteiten over de hele wereld. Er zijn ook online programma's die meer flexibiliteit bieden in je opleiding. Zoek voor de juiste school naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat