Keystone logo

6 PhD Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Economische studies
  • Economie
  • Economische Ontwikkeling
Vakgebieden
  • Economische studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Economische studies Economie Economische Ontwikkeling

Een promovendus is de hoogste academische graad beschikbaar en vereist vele jaren studie. Het behalen van een doctoraat komt meestal na het behalen van een master's degree en gaat in meer detail over het gekozen onderwerp. Het is gebruikelijk dat deze graad tussen vier en zes jaar duurt om te verdienen.

Wat is een PhD in Economische Ontwikkeling? Als promovendus is het een meer gerichte studie van economische ontwikkeling dan de meester die eraan voorafgaat. Enkele gebieden van focus zijn merkontwikkeling, leiderschap, duurzaamheid en prijsstrategieën. Marketing en management zijn gangbare vakken in deze graad, en een student in dit programma zal naar verwachting al een goed begrip hebben van wiskunde en bepaalde economische systemen.

Een voordeel van een doctoraat in economische ontwikkeling is het vermogen om zelfstandig onderzoek te volgen. Er is ook een mogelijke vooruitgang in positie of salaris in verband met het verwerven van deze hogere graad.

Elke universiteit prijzen zijn diploma's een beetje anders, maar als u verhuist om uw gekozen school bij te wonen, kan het nodig zijn om de verhuizing en huisvestingskosten te beïnvloeden. Kunt u vooraf weten wat voor soort kosten en boekprijzen u kunt verwachten, zodat u dienovereenkomstig kunt budgeteren.

Een afgestudeerde met een doctoraat in economische ontwikkeling kan een carrière in de academie, het onderzoek of het bedrijfsleven volgen. Bedrijven die iemand nodig hebben om marketingstrategieën te analyseren en te bewerken, zullen waarschijnlijk iemand met deze graad zoeken. Afgestudeerden die zich aan nieuwe technologie kunnen aanpassen, kunnen zich vinden om merk- en waarderingsmodellen in groeiende bedrijven te herbouwen. Een gebied waar nieuwe technologie wordt onderzocht is kunstmatige intelligentie en hoe het besluitvorming kan adviseren.

Zodra u heeft besloten om een ​​PhD in Economische Ontwikkeling voort te zetten, moet u een school vinden die deze graad aanbiedt. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.