Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Doctors of Philosophy  (PhD) Opleidingen in Educatieve Psychologie 2024

5 PhD Opleidingen in Educatieve Psychologie 2024

Overzicht

De hoogste graad die je in de academische wereld kunt behalen, is een doctoraat, ook wel Doctor of Philosophy genoemd. Werken voor een doctoraat vereist vele jaren van intensieve studie en onderzoek, maar het laat werkgevers zien dat je gemotiveerd en zeer goed geïnformeerd bent.

Wat is een doctoraat in onderwijspsychologie? Dit vakgebied kijkt naar wat er voor studenten nodig is om te slagen op school en manieren waarop opvoeders dat doel kunnen faciliteren. In een PhD-programma is het belangrijkste doel om in u de knowhow voor onafhankelijk onderzoek te creëren als een gecertificeerde expert. Op elke school bestaat dit programma voornamelijk uit onderzoek, met slechts enkele cursussen aan het begin van het proces. Voltooiing is afhankelijk van het presenteren en verdedigen van een proefschrift.

Sommige vaardigheden die u tijdens een PhD-programma in de onderwijspsychologie kunt leren, zijn het interpreteren van gezichtsuitdrukkingen, sociale gevoeligheid en begrijpend lezen. Kennis van gelaatsuitdrukkingen en bewustzijn voor gevoelige kwesties in een sociale omgeving kan het vormen van relaties gemakkelijker maken. Begrijpend lezen is handig voor het begrijpen van contracten bij de aankoop van een huis of andere items.

De kosten van een doctoraat hangen af ​​van de school die je bezoekt, de duur van je opleiding en of je externe financiering kunt krijgen, zoals een toelage of beurs. Bepaalde kosten om naar te kijken omvatten onder meer collegegeld, registratie en boeken.

Met een doctoraat in Onderwijspsychologie kun je je onderzoek voortzetten of werk zoeken als schoolpsycholoog. U kunt overwegen om te werken met privéscholen, openbare scholen, instellingen voor hoger onderwijs of schooldistricten. Een deel van de psychologie die je in deze opleiding kunt leren, kan worden toegepast op gebieden buiten het onderwijs, dus ook banen als politiepsycholoog en algemeen of klinisch psycholoog zijn mogelijk.

Terwijl je door de scholen kijkt die dit diploma aanbieden, bedenk dan waar je wilt studeren en voor hoe lang. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Onderwijskunde
  • Educatieve Psychologie
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat